Kardinalūs benamių gyvūnų pokyčiai patekus į žmonių rankas

Startuoja naujas projektas „neBrisius.lt“, ir tu gali būti jo dalimi! VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto idėja užsikrėtė nuo Jungtinėse Amerikos Valstijose vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradeda analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu bus fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių!

Prisijunk prie projekto „ne.Brisius.lt“.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Prisijunk prie projekto „ne.Brisius.lt“.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2014, 2:32 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:39 AM

Norinčius tapti projekto dalimi – pasidalinti istorija apie pasikeitusį gyvūnų gyvenimą patekus į jūsų namus – prašome užpildyti anketą, kurią rasite paspaudę ir atsidarę šią nuorodą, ir mes su jumis susisieksime.

Laimingų istorijų dalyviai (šeimininkai su augintiniais) bus fotografuojami penkiuose miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Mažeikiuose.

Taip pat prašome atsiliepti fotografus ir žmones iš kitų miestų, norinčius ir galinčius prisidėti prie projekto įgyvendinimo – fotografuoti arba padėti rengiant fotosesijas.

Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“!

Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.