Gyvūnų globėjai pamatę Pušką neteko žado

Ilgi juodi plaukai, susivėlę į neiššukuojamus kaltūnus, liūdnos, liūdnos akys ir drebantis kūnelis. Tokią mažą, smulkutę apie 6 mėnesių amžiaus katytę pamatėme nuvykę į Vilniaus miesto benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą.

Katytei Puškai ieško supratingo, rūpestingo, mylinčio žmogaus.<br>„Beglobis“ nuotr.
Katytei Puškai ieško supratingo, rūpestingo, mylinčio žmogaus.<br>„Beglobis“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 2:03 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:39 PM

Iš kur ši drebanti mažylė atsirado metalinėje dėžėje prie sanitarinės tarnybos vartų, jau niekas nebepasakys, nes kažkas tiesiog spruko nuo vartų palikęs drebančią ir susigūžusią iš baimės mažylę.

Paėmus katytę į rankas užčiuopėme visą kūnelį sukausčiusį kaltūną, kuris pešė odą sukeldamas skausmą mažylei. Katė, kurią pavadinome Puška graudžiai miaukė gailiu balsu, o kai kirpome kaltūnus ėmė... laižyti rankas.

Nepaprastai įbauginta, krūpčiojanti, tiesiant ranką iš karto virstanti ant šono ir bandanti kuo labiau prisiploti prie žemės, tokia išgąsdinta yra Puška.

Tačiau ėmus glostyti jos drebantį kūnelį, Puška iš karto pradeda murkti ir murkia ji labai garsiai, gal tokiu būdu bandydama save padrąsinti. Ne vaikiškai susimąsčiusi, turbūt dar neužmiršusi savo praeities, Puška po truputį drąsėja.

Net valgo Puška tada, kai paglostai jos galvytę, padrąsini. Tuomet Puška lyg suvokia, kad niekas jos nemuš, nebaus, nevys šalin ir ima valgyti.

Katytei Puškai labai ieškome supratingo, rūpestingo, mylinčio žmogaus, kuris suprastų sužeistos mažylės sielą, jos išgyvenimus ir baimes ir padėtų jas nugalėti. Puška yra labai jautri, gera, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Tiesiog patikėti žmogumi, kuris tikrai praeityje ją labai skriaudė, jai reikia laiko.

Jei jus sujaudino mažutė Puška ir galite jos sužeistai širdutei suteikti savo namų jaukumą, skambinkite tel. 865244093, 865354521

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.