Fantastiško grožio mažyliai: brolis ir sesuo nebegali laukti

Su „Naminukų” savanore vežėme globotinę po veterinaro apžiūros ir užsukome į vieną Karoliniškėse esančią zooprekių parduotuvę ir abi likome be žado: judria gatve slenka trys benamiai ir tarp jų žygiuoja du vos kelių mėnesių šunyčiai. Linksmi ir dar nesuprantantys koks negailestingas yra pasaulis.

Čelsis ir Ženeva ieško namų ir gerų žmonių.<br>„Naminukų” nuotr.
Čelsis ir Ženeva ieško namų ir gerų žmonių.<br>„Naminukų” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 5:19 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:27 AM

Nieko negalvodamos nubėgome link jų ir per kelias minutes už kelis litus išpirkome šuniukus. Ne todėl, kad panorome įsigyti augintinius (juk pačių namuose jų jau ne po vieną), tiesiog tą akimirką supratome, kad jei jie liks su benamiais, jų tolimesnis gyvenimas bus labai nepastovus ir nesaugus, juolab, kad jau dabar vos kelių mėnesių šuniukai per gatves buvo vedami be jokio pavadėlio. Negalėjome palikti jų tokiam gyvenimui.

Šiuo metu Čelsis ir Ženeva jau išmaudyti, nukirminti ir apsistoję Monikos laikinoje globoje, tačiau globėja juos palaikyti galės vos kelias dienas, todėl šuniukams skubiai ieškome namų arba laikinos globos perėmimo iki kol rasime gerus namus.

Iš tiesų šiuos du, maždaug 2-3 mėn. Labradoro retriverio mišrūniukus norėtume įtaisyti į skirtingas globas, nes kartu - jie tikras uraganas, ūžia, siaučia, dūksta, per savo šėliones nenori koncentruoti dėmesio į žmogų, o juk pats laikas pradėti mokyti mažylius, kurie užaugę žada būti visai ne maži. Čelsis - baltas gražuolis, panašu, kad bus Labradoro retriverio pusbrolis, nes panašaus tiek iš stoto, tiek iš kailio spalvos. Ženeva - tigrinė, galbūt turi ir bokserio kraujo. Mėgsta visur būti pirma ir vadovauti, net Čelsis nusileidžia sesutei.

Skubiai ieškome Čelsiui ir Ženevai tvirtų ir supratingų šeimininkų, žinančių, ką reiškia mažas šuniukas namuose, nebijančių ir norinčių užsiimti jų auklėjimu tam, kad užsiaugintų ištikimiausius gyvenimo palydovus. Taip pat jeigu galite vienam iš jų suteikti laikiną prieglobstį iki padovanojimo (maistu ir palutėmis aprūpintume), skambinkite! Ramunė 8 656 22787 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.