Gamta grožio nepagailėjo: penkios kalytės abejingų nepaliks

Vieną rytą nuosavą namą turintys Šalčininkų raj. gyventojai savo kieme rado siurprizą - kalytę su šešiais vaikiukais. Nieko nelaukę gerieji žmonės įsileido šeimą į namus. Pamaitino išalkusią mamytę, įkurdino visus septynis namo prieangyje ir tikėjosi, jog ūgtelėję mažyliai labai greitai išsidalins.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2014, 12:24 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:38 AM

Atėjo tas laikas, kai 6 pilvukai pradėjo prašyti kažko sotesnio ir gardesnio nei mamos pienelis, taigi - pagaliau metas, kai šuniukus galima dalinti į naujus namus. Pasirodo, iš šešetuko trumpaplaukių, labai skirtingų riebulių šunyčių tik vienas patinėlis! Žinoma, žmonės jį labai greitai padovanojo. O štai penkios princesės... Sunku įtikinti kaimo gyventojus, kad bus būtina sterilizacija, kad ateityje šuniukų galima išvengti ir t.t. Niekam nereikia „problemų“. Todėl žmonės kreipėsi pagalbos prašydami padovanoti penkias nepaprasto grožio mažyles.

Kalytė mamytė sveria apie 15 kg., tačiau jos dukrytės, panašu, bus didesnės, užaugusios gali siekti 20-25 kg.

Visos mažylės sveikutės, labai juokingos, dar visai žiopliukės, reikalauja daug dėmesio, nori būti ant rankų, prašosi glostomos, paguodžiamos. Trumpaplaukės, apvaliais pilveliais, minkštutės, švelnutės, žaismingos mamunėlės. Visoms labai reikia namų.

Kalytės labiau tinka gyventi namuose nei lauke, nes turi trumpą kailiuką. Nebent yra galimybė žiemą šunytę laikyti uždaroje, šiltoje patalpoje. Panašu, kad kalytės augs labai draugiškos, tinkančios gyventi šeimose su vaikais.

Nauji šeimininkai turės pasirūpinti skiepais ir sterilizacija, kuri yra būtina šunyčio įsigijimo sąlyga. Su organizacijos nuolaidomis Vilniaus m. klinikose (bus nurodyta, kuriose tiksliai), skiepų ir sterilizacijos kaina naujiems šeimininkams su 50 proc. nuolaida.

Jei išsirinkote vieną ar kelias iš penkių princesių, prašome skambinti. Kalytės gavusios vaistų nuo parazitų, sveikos, po kelių sav. galimi pirmieji skiepai.

Susipažinkite ir parsineškite ištikimą draugą į namus!

Šasta - linksmutė, švelnutė mergytė, šokoladiniais „akinukais“ ir ausytėmis. Išdykusi, miela, labai laukia ištikimo, atsakingo šeimininko. Trokšta dėmesio ir žaidimų, mėgsta būti dėmesio centre.

Širla papuošta šokoladine „berete“. Labai smalsi, žaisminga mergytė, mėgsta dūkti su savo sesutėmis. Nori ir prašo dėmesio, energinga, trokšta būti brangiausia ir mylimiausia.

Šija - tikra pingviniukė - ir spalvos, ir eisena. Puškuoja apvalutė, tokiu rimtu snukučiu... Bet vos pašnekini, pakvieti žaisti - tuoj puola į glėbį. Labai nori dėmesio. Mėgsta sočiai pavalgyti ir kietai pamiegoti, žaisti, dūkti, nusikalti, tada vėl pavalgyti ir vėl pamiegoti.

Šerli - mažoji piratė - viena akytė padabinta juoda dėmele. Mažylė labai vikri, judri, mėgsta dėmesį, nestygsta vietoje. Noriai bendrauja, kalbinama kraipo galvytę, stato ausytes, lyg viską surastų. Ieško draugų - pačių ištikimiausių šeimininkų.

Špulytė - pieninė simpatulka. Turi rudą ausytę, liūdniausias pasaulyje akis ir švelniausią būdą. Tokia meilybė - nors imk ir dėk prie širdies. Gražuolytė, žavi, smalsi, kiek nedrąsi. Bet kalbinama, kviečiama žaisti, tuoj pralinksmėja - lekia į glėbį.

Dėl kalyčių galite susisiekti tel.nr: +370 615 58898, +370 689 73782

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės