Žiauriai nukankinta Ersa pasveiko ir svajoja apie namus

Tariame didžiausią ačiū visiems, kas padėjo išgelbėti vokiečių aviganės Ersos gyvybę ir šiandien ji su naujomis jėgomis nori gyventi, būti laiminga ir ieško gerų šeimininkų!

Esra pasveiko ir ieško naujų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Esra pasveiko ir ieško naujų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:30 AM

Tiems, kas neskaitė, trumpai priminsime Ersos istoriją. Ji buvo rasta išmesta vidury laukų negyvenamoj teritorijoj, kur šalimais esančių gamyklų darbuotojai ją klaidžiojančią matė ne vieną savaitę. Kai radome Ersą, ji buvo labai blogos būklės, išsekusi, serganti, kosėjanti, sunkiai bepasikelianti ir tiesiogine to žodžio prasme suėsta erkių.

Ją nedelsiant patalpinome į klinikos stacionarą, kur buvo ištrauktas rekordinis skaičius erkių, atlikti visi reikalingi tyrimai, o tada paskirtas gydymas. Buvo kelios kritinės dienos kai galvojome, kad pavėlavome, kad jos neteksime. Kad viskas baigta... Bet įvyko staigus lūžis ir Ersa pradėjo taisytis! Su kiekviena diena ji atrodė linksmesnė, guvesnė, atgavo apetitą, net pradėjo vogti iš kartu stacionare buvusio katinėlio maistą... Ersa atsigavo! Ir paskutiniai padaryti kraujo tyrimai kardinaliai skyrėsi nuo pirmųjų, viskas stojo į savo vietas.

O dabar Ersa nori gyventi! Jai labai nyku nesijaučiant ligoniu, leisti laiką klinikos stacionaro narve, juk po to kiek ištvėrė, ji nusipelnė šiek tiek daugiau erdvės, ir saulės, ir pavasario kvapo. Todėl ieškome gerų žmonių, protingų vokiečių aviganių mylėtojų, kurie leistų Ersai jaukiai ir saugiai nugyventi savo likusį gyvenimą.

Ersa - jau ne jaunas šuo, galimai ne itin mylėta ir naudota kaip verslo aparatas, nuolat vedantis perspektyvius „komisarus Reksus“, o kai dėl nepriežiūros prastai pasijuto ir šeimininkai suprato, kad nei kergimui, nei sargavimui ji nebetiks, tiesiog išvežė sergančią į laukus ir paliko. Galima daryti prielaidą, kad Ersa visą gyvenimą buvo auginta voljere ir nebuvo vedžiojama, nes tik dabar po truputį pradeda suprasti, kodėl iš stacionaro ji vedama į lauką.

Ersa be galo gera, draugiška, rami, jos nesumenkina net ir tai, kad ji nemokyta jokių komandų, ji tiesiog protinga ir supranta, ko iš jos laukiama. Geriausios sąlygos Ersai būtų namas su aptverta teritorija, voljeras su galimybe išvesti šiek tiek prasimankštinti arba butas pirmuosiuose aukštuose (nes Ersa jau nėra tokia vikri ir dažnas laipiojimas laiptais ne pats tinkamiausias variantas). Ši nuostabi „vokietukė“ tiesiog svajoja apie namus...

Jei galite juos Ersai padovanoti arba jei galite suteikti bent laikiną prieglobstį (iki rastume gerus namus), labai lauksime Jūsų skambučio 8 648 30077 „Naminukai“ (Vilnius) (Jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.