Heros likimas: 100 litų, arba už kiek pirkau, tiek ir verta

Nepiktukė Hera buvo rasta klaidžiojanti po Ukmergės kiemus. Žmonės kalbėjo, kad neprižiūrima kalytė lyg ir priklausė asocialiems asmenims, kurie ją iš kažko nusipirko už 100 litų. Žinoma, tiesa gali būti ir ne visai tokia. Hera pateko į Ukmergės karantinavimo tarnybą, nes žmonės, kurie nepažinojo jos, pamatę dažnai išsigąsdavo, juk dažnas paveiktas stereotipų, tokius šunis linkę įsivaizduoti tik kaip „kovinius“ arba „nestabilius“.

Hera - visai nepikta, o tik apleista ir pamiršta.<br>„Naminukų“ nuotr.
Hera - visai nepikta, o tik apleista ir pamiršta.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2014, 6:32 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:52 AM

Bet Hera visai ne tokia! Ji myli žmones, lekia vizgindama uodegą ir visai nesupranta tų kurie stengiasi aplenkti ją, tik tyliai palydi žvilgsniu pagalvodama: „Gal aš negraži? Gal įmyniau į š...? Gal įžeidžiau? Na, kuo nusikaltau...?“ Tiesa, su nepažįstamais šunimis Hera draugauti nenori, jai mielesnė žmonių kompanija.

Iš Ukmergės karantinavimo tarnybos, kur nenumaldomai tiksi laikas ir nesuradus šeimininkų gresia eutanazija, Hera buvo išgelbėta ir atkeliavo į Vilnių! Šiuo metu ji glaudžiasi nuostabių merginų laikinoje globoje, kuruojama „Naminukų“.

Herai maždaug 2-3 metai, matosi, kad lig šiol ji nebuvo saugota ir turėjo vaikučių, gal net kelias vadas, o gal ir specialiai buvo įsigyta veisimui, kas dabar žino... Bet dabar viskas bus kitaip! Hera jau nukirminta, paskiepyta, netrukus bus sterilizuota ir visiškai paruošta naujiems namams. Ji ieško gerų šeimininkų, kurie tikisi geraširdės, santūrios, ištikimos draugės.

Jei norite padovanoti Herai namus, skambinkite Ramunei 8 656 22787 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.