Minkštas storuliukas Čipas - kaip herojus iš animacinio filmo

Čipas - apvaliais žandukais, kad nori nenori - asocijuojasi su burunduku iš Disnėjaus animacinio filmuko. Čipas iš „apvaliųjų“ katinėlių. Jis jau suaugęs, tačiau nebus didelis, ilgų kojų katinas. Jo sudėjimas visiškai kitoks. Bet toks mielas – apvalus, kaip kamuoliukas, trumputis, storutis, apvaliomis skaidriai žaliomis akytėmis ir iš tolo šviečiančia rožine nosimi.

Čipas ieško namų.<br>Begliobis.com nuotr.
Čipas ieško namų.<br>Begliobis.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2014, 11:36 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:33 PM

Čipo kailiukas baltas, tik pilkos dėmės tai simetriškai, tai chaotiškai išsidėsčiusios ant kailiuko. Nuo nugaros iš abiejų pusių nueina pilki lopinėliai link pilvuko, o galvytės viena pusė visiškai balta, o kita pilkai raina. Per galvytę tarp ausyčių dar ir baltas takelis nuvingiuoja.

Čipo visa povyza tokia rimta, tačiau snukučio išraiška kartu ir juokinga, nes atrodo lyg suaugęs katinas stebėtųsi kaip mažas kačiukas.

Jei kas norite ramybės, šilumos, jaukumo, tai Čipas pats tas – jis ramus, tylus, kuklus katulis. Čipas kastruotas, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute.

Jei norite ir galite Čipui suteikti namus, skambinkite tel. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.