Už butelį iš alkoholikų perimtas Bobas bus puikus jūsų draugas

Jaunutis, maždaug 6-7 mėn. bokserio mišrūnas Bobas buvo išlaisvintas iš asocialių žmonių, kurie labai gyrė ir didžiavosi augintiniu, bet laikė tamsioje pašiūrėje pririštą prie metro ilgio grandinės ir nevedžiojo, nes buvo nuolat užimti „kitais reikalais“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-21 14:21, atnaujinta 2018-02-13 16:45

Galop jie nusprendė, kad šuns jiems nereikia, bet tiesiog atiduot irgi nekilo ranka, nes šuo labai gražus, jaunas ir „veislinis“, todėl reikalavo simbolinio atlygio - „butelio“, o jei netinka toks sandoris, tada... Nudaigos! Ačiū neabejingoms merginoms, kurios išlaisvino Bobą iš to kalėjimo ir ačiū Eglei, kuri sutiko jį laikinai pagloboti iki atrasime jam gerus namus.

O dabar, dėmesio! Nuostabusis „tigrinukas“ Bobas ieško namų! Jis- jau kastruotas, sumanus, žaismingas, jaunutis, draugiškas, dėmesingas, tikras draugas. Kadangi šuo dar jaunas, visas gyvenimas priešakyje, todėl šeimininkai turi puikią galimybę jį išauklėti, tad ieškome žmonių, kurie turėtų tam laiko ir noro. Bobas yra aktyvus, todėl tiktų šeimoms arba žmonėms, kurie turėtų laiko ilgesniems pasivaikščiojimams.

Jei galite padovanoti gražuoliui Bobui namus, skambinkite Ramunei 8 656 22787 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.