Išmestas ir numirti ėjęs šuo šeimininkams linki „oriai“ pasenti

Kai žmonės į savo namus atsiveda taip mylimą mažylį keturkojį, dažniausiai nė nesusimąsto, kad jis vieną dieną pasens, nebebus toks gražus, pražils, susiraukšlės, ims kamuoti ligos. Būtent taip nutiko ir prancūziukui Žirniui, kurį štai tokios būklės šeimininkai tiesiog ėmė ir išmetė į gatvę. Nes paseno, pasiligojo. Taip, kaip kada nors pasens ir pasiligos jo šeimininkai.

Prancūziuko Žirnio būklė - apverktina.<br>„Dogspotas“ nuotr.
Prancūziuko Žirnio būklė - apverktina.<br>„Dogspotas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

VšĮ „Dogspotas“

Jul 4, 2014, 5:50 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:41 AM

Šeimininkų išmestas ir numirti ėjęs šuo jiems linki „gražiai ir oriai“ pasenti

Žirnio istorija.

Šiandien sulaukėme skambučio iš klinikos „8 drambliai“. „Žmonės rado prancūziuką, baisios būklės, vieni kaulai ir oda, be proto apleistas... Ar priimsit?“ O kur jam vargšui dėtis...

Jau po valandos buvom klinikoj. Ačiū klinikos personalui - už rūpestį, už nuolaidas ir supratingumą. O Žirnio (kol kas jį pavadinome taip) istorija banali ir jau tampanti įprasta. Žirnį rado netoli Salotės ežero (ačiū Galinai!), pasak jos, jis kažkur ėjo pernelyg nesižvalgydamas į šalis.

Apklausinėjus visus kaimynus išaiškėjo, kad šis nabagas - naujokas. Matyt, kažkas tiesiog važiuodamas jo atsikratė išmetant iš automobilio. Žirnis atrodė apatiškas, nieko nesitikintis, gal tiesiog ieškojo vietos, kur ramiai numirti.

Jo būklė - baisi. Vieni kaulai ir oda, ausytės plikos ir apimtos uždegimo, išplitusi poodinė erkutė, dėl kurios odelė ant užpakalinės dalies jau suragėjusi. Visas kūnelis nukasytas, žaizdelėse... Jis toks nusilpęs, kad eidamas velka kojytes, sunkiai išsilaiko atsistojęs. Nors jau ir pražilęs, bet dantukai rodo, kad jam apie 6 metukus.

Ar mes galime ką nors padaryti? Mes galime tik pažadėti, jog darysime viską, kad tik Žirnis atsistotų ant kojų . Laukia ilgas gydymas. Tik jūsų paramos dėka galėsime išgelbėti Žirnio gyvybę.

Rekvizitai paramai: VšĮ „Dogspotas“ Paramos gavėjo kodas: 303167452 Bankas: „Swedbank“ Banko sąsk.: LT68 7300 0101 3720 8824 Paskirtis: Žirniukui

Nuoroda pavedimams per PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=HJ7AHXBG343L4

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.