Trys mažyliai laukia paskutinio šanso

Dar vieni vargšiukai, kurių vasarą pabyra kaip iš gausybės rago. Beveik kiekvieną dieną – apie dešimt skambučių, kurie prasideda žodžiais: paimkit, išvežkit, serga, sužaloti... Kartais apima juoda neviltis. Kartais galvoji, kad tai niekad nesibaigs, kartais galvoji, kad viskas, nebegali, nebeturi jėgų. Ir tada pamatai tuos, kurie žiūri į tave su viltimi, jie dreba, jiems skauda, jie alkani, jie išsekę, jie niekam nereikalingi.

Trys kačiukai dar neprarado vilties.<br>Beglobis.lt nuotr.
Trys kačiukai dar neprarado vilties.<br>Beglobis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 12:17 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:36 AM

Ir supranti, kad jei nepadėsi, jei nepaimsi jų nebebus. Bet juk jie gyvi, juk jie jaučia.

Šie trys mažyliai to pačio likimo kaip šimtai priveistų ir nereikalingų mažylių. Jie jau išsekę, varvančiomis nosytėmis, ašarojančiomis akytėmis, silpnučiai, nes negavę jokio normalaus maisto. Kačiukai buvo atnešti į sanitarinę tarnybą kaip kokios šiukšlytės, kurių niekam nepagailo ir niekas į namus jų nepriglaudė. Kačiukus, nežiūrint didžiulio jau turimų gyvūnų kiekio perėmėme gydymui ir nuvežėme į kliniką.

Gydyti galime tik žmonių aukų dėka, todėl jei galite paremti kačiukų gydymą, galite aukoti nors ir po nedidelę sumą į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodydami: “naujokėlių gydymui”. Sąskaitą rasite paspaudę šią nuorodą: https://beglobis.com/Parama-681.html

Mažyliams po gydymo, labai reikės nuolatinės arba laikinos globos, todėl jei galite priglausti nors vieną iš šių mažylių, galite skambinti tel. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.