Fantastiškas būrys pūkuotukų laukia naujų namų

Kiekvienas kačiukas vis kitoks. Su savo žvilgsniu, savo išraiška, savo būdu ir savo širdele. Tik dažnai tie visi skirtingieji supanašėja savo istorijom, kurios vieningai liudija – nereikalingi. Ir nenujausdami šio bjauraus fakto, jie šėlsta, glaudžiasi, murkia, džiaugiasi gyvenimu, svajoja, šildosi saulutėje ir tiki rytojumi (o kas jiems belieka?).

Kačiukai ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Kačiukai ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 3:16 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:35 AM

Mišri kačiukų šeimynėlė savanorės Santos namuose atsirado dar prieš kelis mėnesius: dalis kačiukų su mama atkeliavo iš Pagirių raj., vienas buvo pridėtas kai jis buvo vos savaitės amžiaus (jį rado žmonės tiesiog lauke), dar viena katytė rasta prie studentų bendrabučio, ir galiausiai kačiukas, kuris buvo perimtas iš veterinarinės klinikos (ten buvo atneštas vaikų iš kiemo).

Šiuo metu spalvingai šeimynėlei (6 kačiukams) yra nuo 2-3 mėn., visi švarūs, sveiki, „nukirminuoti“ ir, žinoma, gyvenantys laukimo rėžime „norim namų, norim šeimininkų!”. Vadoje yra 5 katytės (juoda –  Tekila, raina su „ryžu“ – Triksė, rainiukė – Makatukė, juoda su baltu trumpaplaukė – Kumštukė, juoda su baltu pūkuota – Krapė) ir vienas išdidus berniokas – Stefis (pilko rainumo su baltu).  

Jei galite padovanoti vienam iš jų namus, nieko nelaukę skambinkite jų globėjai Santai 8 652 83401 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (Jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.