Ieškote smagaus augintinio? Miško fėja kai tik jums!

Ši juoda angliukė buvo rasta miške. Paskambino kažkokia moteris ir pasakė, kad miške rado mažą katytę. Kadangi prieglauda perpildyta, o ant lubų gyvūnų dar nekabiname, paprašėme tos moters mažytę kruopą priglausti namuose ir atsiųsti mums nuotraukas, kad bendromis pastangomis galėtumėme jai surasti namus.

Miško fėjai reikia pagalbos ir naujų namų.<br>Beglobis.lt nuotr.
Miško fėjai reikia pagalbos ir naujų namų.<br>Beglobis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:24 PM

Moteris sutiko, atrodo suprato, kad mažajai kruopai prieglaudoje nesaugu, telefonu prižadėjo atsiųsti nuotraukas, tačiau jau po valandos gavome skambutį iš sanitarinės tarnybos - „atvežė mažą juodą katytę, sakė rado miške...“ Supratome, kad eilinį kartą susidūrėme su abejingumu, kai sprendimas priimamas toks „akys nemato, širdies neskauda“, o tai, kad sanitarinėje tarnyboje tokiai kruopai jokių šansų išgyventi, taip mąstančių žmonių nejaudina. Svarbiausiai nusikratė „naštos“. Juk pasirūpinti tokia kruopa daugumai mūsų tautiečių “misija neįmanoma”, nesvarbu kad turi erdvius namus, mažai kruopai vietos neatranda.

Mažylę, kuri neaišku kaip atsirado miške, bet tikrai nenukrito iš dangaus, pavadinome Fėja. Kažkoks beširdis ne tik žiauriausiu būdu atsikratė mažylės, bet kažkas jai dar spyrė, nes iš pradžių Fėja daugiau gulėjo nei judėjo, jos užpakalinės kojytės griūdavo ant šoniuko.

Šiuo metu laikoma ir prižiūrima veterinarijos gydykloje Fėja atsigauna, labai nenori būti uždaryta ankštame boksiuke, labai nori bendrauti su žmonėmis.

Kadangi mažutės laikymas ir gydymas kainuoja, labai prašome padėti šiai vargšiukei, su kuria kažkas taip žiauriai pasielgė ir paremti jos gydymą nors ir nedidele suma paskirtyje nurodydami: „Fėjos gydymui“.

Jau dabar Fėjai labai reikalinga naminė globa. Kačiukė be galo meili, sociali murkaliukė. Jei norite priglausti miško Fėją savo namuose visam laikui ar bent suteikti jai laikiną globą skambinkite tel. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.