Ramzio gyvybė kabo ant plauko. Padėkite!

Prieš tai buvo smūgis, o kai Ramzis atsipeikėjo jam labai skaudėjo. Svirduliuodamas iš nusilpimo ir skausmo Ramzis ėjo kur akys mato ir kvietėsi pagalbos. Kažkada Ramzis turėjo šeimininkus, nes jis kastruotas, buvo su antkakliu nuo blusų. Dabar, deja, tapo niekam nereikalingu benamiu. O tai, daugumos supratimu, nevertas gyventi, būti globojamu bei gydomu. Nors Ramzis labai verkė ir vaitojo, tiesiog buvo iškviesta sanitarinė tarnyba, kad katinėlis nedrumstų gyventojų ramybės.

Ramziui reikia pagalbos.<br>Beglobis.lt nuotr.
Ramziui reikia pagalbos.<br>Beglobis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-19 18:15, atnaujinta 2018-01-30 09:12

Šeštadienio ryte iš sanitarinės tarnybos gavome pranešimą apie Ramzį. Pirmiausiai gavome informaciją, kad Ramziui sulaužytos galinės kojos, nes katinėlis nevaikšto, tačiau nuvežus gyvūną į veterinarijos kliniką ir apžiūrėjus gydytojai buvo nustatyta, kad Ramziui sulaužytas žandikaulis ir sutrenkta galva, taip pat pažeista uodega.

Kodėl Ramzį išmetė į gatvę ir paliko likimo valiai gali atsakyti tik tie, kurie tai padarė. Tačiau toks gyvūno pasmerkimas yra nežmoniškas ir ypatingai žiaurus.

Taigi, kažkada buvęs naminukas, dabar Ramzis sulaužytas ir išsekęs, tačiau nepraradęs įgimto gerumo ir švelnumo. Šiuo metu Ramzis slaugomas globėjos namuose. Globėja pasakoja, kad Ramzis nurimsta ir būna laimingas tada, kai yra glostomas. Tada katinėlis užmiršta apie sulaužytą žandikaulį, skausmą ir net valgį, ir palaimingai burzgia ant globėjos rankų.

Ramzis stiprėja, ėda kokybišką maistelį, tačiau jam reikalinga žandikaulio operacija.

Labai jūsų prašome padėti ir paaukoti jo gydymui. Tik su jūsų pagalba galime padėti tiems, kuriuos nuskriaudė žmonės.

Jei Jūs galite prisidėti nors ir nedidele suma, galite pervesti savo aukas į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodydami: „Ramzio operacijai“. Sąskaitą rasite paspaudę aktyvią nuorodą: Parama-681.html"="">Parama-681.html"" target="_blank">PARAMA.

Dėkojame už jūsų gerumą!

Jei norite daugiau sužinoti apie Ramzį, jo sveikatos būklę, galite skambinti tel. 861062106 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.