Retenybės, kurias verta turėti savo namuose

Juodai baltas kačiukas – kaukų armijos eilinis, patinėlis, visada stengiasi atkreipti į save dėmesį. Juodas kačiukas – visos armijos kapitonas, nors jis nedidelis, tačiau šį laikiną trūkumą jis kompensuoja garsiu balseliu. Ryžai balta – mergaitė, taip taip, mergaitė, nors dažniausiai ryži būna patinėliai, bet pasitaiko išimčių.

Kačiukai ieško namų.<br>Tautmilesgloba.lt nuotr.
Kačiukai ieško namų.<br>Tautmilesgloba.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 6:03 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 9:12 AM

Ši pūkuotukė yra viena iš aktyviausių ir stengiasi patikrinti ar ji tikrai įlįs tarp baldų, ar užlips ant draskyklės ir ar nugalės juodąjį kapitoną. Visiškai ryža mažylė taip pat patelė, nors pradžioje buvo pati mažiausia, tačiau stengiasi tai kompensuoti įdomiu savo charakteriu – pati pirma nepradeda žaidimų, pradžioje tik stebi ir po kiek laiko nedrąsiai prisijungia.

Kačiukai "nublusinti" ir "nukirmėlinti". Visi kačiukai ieško itin atsakingų šeimininkų, kurie supranta kokios trapios asmenybės jie kol kas yra ir kad negali būti palikti visai dienai vieni. Na, bet visiem norisi užaugti savo šeimininko glėbyje, tad jei tikrai pasiryžote išauginti naują kaukų armijos pūkuotuką skambinkite Rokui +37066360650, Vilnius (prašome skambinti nuo 16 iki 20val.).

P.s. Sulaukus reikiamo amžiaus privaloma sterilizacija arba kastracija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.