Pagalbos šauksmas: padėkite Toriui grįžti į namus

Rugsėjo 27 dienos rytą Toris iškeliavo į naujus namus Molėtuose, Balninkų kaime, tačiau išsprūdo žmonėms iš rankų ir pabėgo... Per atsitiktinumą buvo vėl pagautas, nes paspruko su pavadėliu, tačiau išsigandus širdelė ir adrenalinas padarė savo - nusitraukė pavadėlį ir dabar Toris yra kaip tas vėjas laukuose. Naujieji šeimininkai vis dar tikisi, kad gal pats grįš į voljerą, bet tokia tikimybė lygi nuliui. Juk Torį Vilniuje jo globėjai ištisus metus nesėkmingai gaudė. O čia nauja aplinka, naujas miestas, nauji žmonės.

Dingo šuo Toris.
Dingo šuo Toris.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-29 14:22, atnaujinta 2018-01-29 06:53

Gal kas matė Torį kur nors besiblaškantį, besislepiantį, ne tik Molėtuose, bet ir Molėtų apylinkėse, sodybose, pamiškėse. Toris buvo su raudonu antkakliu. Įsidėmėkite - Toris yra laukinukas, baikštus, žmogumi nepasitiki, bet labai mėgsta kitų šunų kompaniją. Elgsena normali, nėra agresyvus, ramus, skiepytas. Nelikime abejingi, dar turime vilties jį rasti. Jei turite kokios informacijos, matėte, girdėjote ką nors apie šį šunelį skambinkite tel.nr. 861821102.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.