Šeimininkų auka tapusi katytė laukia mylinčio šeimininko

Ši jauna, maždaug 6 mėnesių katytė Tesa tapo neatsakingų šeimininkų auka. Tiesa, turbūt šeimininkai nė už ką nepripažintų jos savo augintine, juk Tesa taip ir nebuvo nei karto įleista į namus.

Tesa ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Tesa ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2014, 12:17 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:00 PM

Viskas prasidėjo nuo to, jog sulaukėme laiško iš Baltupių mikrorajono gyventojos, kad viename iš daugiabučių pirmajame aukšte gyvena girtaujantys žmonės, kurie augina nesterilizuotą katę ir leidžia jai gastroliuoti po lauką.

Žinoma, gastrolės buvo su romantiškais nuotykiais, kurie turėjo visai neromantiškų pasekmių. Katė pastojo, šeimininkai nubaudė „nenaudėlę“ palikę ją gimdyti lauke. Ji pagimdė po balkonu. Neaišku kiek kačiukų buvo iš pradžių ir kas jiems nutiko, tačiau paauglystės sulaukė tik vienas, o tiksliau viena - katytė Tesa.

Tada šeimininkai gal prasiblaivė, o gal nusprendė, kad jų „nenaudėlė“ jau išpirko kaltę, ir vėl pasikvietė ją vidun. O Tesa? Tesa - niekieno, jie jos nemato, nežino ir nepripažįsta, todėl ir liko tiesiog po balkonu.

Nors namuose negyvenusi, tačiau laukinuke Tesos nepavadinsi: nuo pat mažumės drąsi, prisileidžianti žmones, patikli, lyg žinanti, kad jos vieta irgi kažkur viename iš tų kambarėlių už blokinės sienos, tik ji dar nerado įėjimo ir žmonių, kurie pasikviestų ją ten. Todėl per daug nenutoldama nuo žmonių ir namo skleidžiamos šilumos, savo laimės ji laukė po balkonu.

Supratome, kad tokia jauki katytė pradings gatvėje ir žiemos šaltyje, jei nesuskubsime jai padėti, todėl ačiū Linai, kuri atsiliepė į pagalbos prašymą ir sutiko laikinai pagloboti Tesą. Šiuo metu Tesa jau „nublusinta“, „nukirminta“ ir laukia skiepų. Ji draugiška, švelni, žaisminga, puikiai sutaria su kitomis katėmis, mėgsta būti glostoma ir turi nuostabias, dideles, naivias akis.

Nors Tesa jau netupi po balkonu, ji vis dar laukia šeimininkų, kurie padovanotų jai vietą, kurioje ji galėtų likti su visam. Ir meilę,- nes žiemą ji šildo stipriau nei radiatorius.

Jei galite padovanoti šiai nuostabiai katytei namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.