Draugiška ir graži katė išmesta į gatvę: reikia žmonių pagalbos

Gratulka liko be šeimininko, atsidūrė gatvėje, atsivedė kačiukų. Priglaudus ją ir jos tris mažyčius vaikučius Zefyriukus įvyko retas, bet pasitaikantis dalykas: globoje Gratulka visiškai neprisileido vaikų, tarytum jų nepažinotų - neleido prieiti žįsti, šnypštė, vijo tris mažylius šalin. Prasidėjo siaubingas mastitas, su vaikais jos palikti nebuvo įmanoma, todėl katytę skubiai patalpinome į stacionarą.

Gratulka laukia pagalbos.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Gratulka laukia pagalbos.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 3:35 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:27 AM

Gratulka - nuostabi, meili katytė, žmogui tikra draugė ir bičiulė. Ilgo, minkšto kailiuko, švelnutėlė. Kažkada turėjo namus ir buvo mylima. Deja, likimas atėmė šeimininką, ir katytė liko valkatauti. Ši meilybė visiškai nemoka gyventi gatvėje, nepratusi landžioti po šiukšlių konteinerius. Todėl jai ieškome atsakingų, mylinčių šeimininkų. Šiuo metu Gratulka yra stacionare ir neturi globos, iš kur galėtų laukti savo ištikimo šeimininko.

Ar yra galinčių priglausti šią nuostabią būtybę iki surasime jai atsakingus šeimininkus? O galbūt jau dabar norite Gratulką pasiimti į savo namus visam laikui? Katytė atkeliautų pas jus jau sveikutė ir sterilizuota.

Jei per artimiausią savaitę nerasime Gratulkai globos, reikės ją paleisti atgal į tą kiemą, iš kur buvo paimta, nes negalime sau leisti kačių globoti mokamuose stacionaruose.

Būsime dėkingi už pagalbą ir paramą Gratulkos gydymui, sterilizacijai, stacionarui. Ačiū labai.

Paaukoti galite į Rainiuko sąskaitą: PARAMA.

Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.