Į komisariatą atvežtą pažeidėją policininkai maitino dešrelėmis

Naktį į penktadienį Akmenės rajono policijos komisariate praleido neįprastas pažeidėjas – iš Naujosios Akmenės, Taikos gatvės atvežtas juodos spalvos Labradoro retriveris.

Parsivežtu šunimi pasirūpinę polcininkai bandys surasti jo šeimininką.<br>Akmenės raj. PK nuotr.
Parsivežtu šunimi pasirūpinę polcininkai bandys surasti jo šeimininką.<br>Akmenės raj. PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Jan 9, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 2:07 PM

Policininkų šiuo išdaigas mėgstančiu keturkoju pasirūpinti paprašė gelbėtojai, kuriems jį ketvirtadienį vakare teko net du kartus gelbėti.

Apie Naujojoje Akmenėje prie Taikos gatvės 16 numeriu pažymėto pastato esančioje betoninėje tvoroje užstrigusį šunį pirmą kartą Akmenės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyrams buvo pranešta 20 val. 5 min.

Atskubėję į įvykio vietą ugniagesiai rado į betoninėje tvoroje esančią skylę galvą įkišusį ir jos ištraukti nebegalintį šunį.

Gyvūnui išlaisvinti specialių įrankių neprireikė. Ugniagesiai iš pradžių nuramino išsigandusį gyvūną, o po to priglaudė jo ausis ir švelniai ištraukė galvą iš betoninėje tvoroje esančios skylės.

Išlaisvintą šunį ugniagesiai paliko laisvėje, o patys sugrįžo į bazę.

Netrukus, 21 val. 43 min., Akmenės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budėtojui buvo pranešta apie Taikos gatvėje 14 tvoroje užstrigusį šunį.

Čia atskubėję ugniagesiai rado vėl į bėdą patekusi tą patį šunį. Nelaimėlis taip pat buvo įkišęs galvą į betoninėje tvoroje esančią skylę ir nebegalėjo jos ištraukti.

Šįkart išgelbėję šunį ugniagesiai jo nebepaleido, o perdavė į įvykio vietą iškviestiems policininkams.

Pareigūnai „viešosios tvarkos drumstėją“ parsivežė į policijos komisariatą.

Kadangi šuo buvo jaukus ir policininkams rodė ne tik pagarbą, bet ir draugiškumą, pareigūnai jo nei į aptvarą, nei į kamerą neuždarė, o paliko nakvoti komisariate.

Policijos budėtojams naktį sutrumpinti padėjęs ir tokiu būdu neetatiniu pagalbininku tapęs keturkojis sulaukė atlygio – pareigūnai priglaustą šunį pavaišino dešrelėmis.

Ryte šuo buvo uždarytas į išėjimą į uždarą kiemelį turinčią patalpą.

Baimindamiesi, kad šis gražus ir gero būdo šuo nebūtų užmigdytas, laikinais globėjais tapę policininkai nusprendė jo gyvūnų globos tarnyboms neatiduoti.

Pareigūnai patys pasišovė surasti šio šuns šeimininkus - žmones, ką nors žinančius, kam priklauso šis šuo, jie prašo paskambinti telefonu 861559405.

P.S. Šuns šeimininkų paiešką pradėjusius pareigūnus pasiekė informacija, kad šiuo Labradorų retriveriu šeimininkai nesirūpino, todėl jį prigaudė kaimynai, iš kurių šunelis pabėgo.   Jei ši informacija pasitvirtins, šuo bus grąžintas, o jei iki šeštadienio neatsiras šeimininkai, tai keturkojis keliaus į šunų prieglaudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.