Motinos netekusios keturios kalytės prašo priimti į naujus namus

Vadoje buvo 6 šuniukai, du patinėliai jau padovanoti, o keturios mergytės dar vis laukia namų. Šunyčių mamos, deja, jau nebėra - priežastys mums nežinomos. Tiesiog ieškome joms saugių, šiltų namų, kur jos bus mylimos, reikalingos ir prižiūrimos.

Roksi.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Roksi.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2015, 2:29 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:21 AM

Su mūsų organizacijos sutartimi nuolaida skiepams ir sterilizacijai 50 proc. Kalytės sveikos, gavusios vaistų nuo parazitų, 2,5 mėn. amžiaus. Augs vidutinio ūgio, kalytė mamytė buvo dalmatinų mišrūniukė. Kalytės labai judrios, žaismingos, linksminasi nuolat - neįmanoma jų nufotografuoti su paprastu foto aparatu.

Dafi - labai švelni juoda su keliais baltais akcentukais mergytė. Labai ištikima, prieraiši, miela, judri ir žaisminga. Šuniukės mama buvo dalmatinų mišrūnė, svėrė 16 kg. Kalytė trumpaplaukė, todėl tiks gyventi viduje.

Mini - viena iš keturių sesučių, kurias pavyko išgelbėti paspaudus šaltukui. Ši šunytė ypatinga, tokių visame pasaulyje nerasite! Visi nori turėti kažkokios įmantrios veislės šuniuką, tačiau niekad nesusimąsto, kad mišrūnas pasaulyje bus toks tik vienas, unikalus ir nepakartojamas. Kviečiame susipažinti su Mini, kuri labai labai laukia mylinčio, ištikimo ir dėmesingo šeimininko.

Ar pažįstate būtybę, kuri niekada nepavargsta? Mini turi tiek energijos, kad užtektų dar bent penkiems šuniukams! O, kaip gi jai patinka būti lauke: dūkti su snaigėmis, vytis nerangų burbuliuojantį balandį, ar tiesiog bėgti į glėbį besišypsančiam nepažįstamam. Jos mažytė uodegytė visuomet juda, prognozuodama, kad šiandien linksma ir "aš pasiruošusi žaisti"! Tiesa, ši miniatiūrinė šiurkščiaplaukė niekuomet neatsisakys skanėsto, todėl jei tik turi šuninį saldainį, Mini pasiruošusi mokslams. Šunytė noriai pasiduoda dresūrai - vos pradėjo tvirtai stovėti ant kojų, paduoti leteną ar išgirsti komandas "ateik, sėks" jai buvo vieni niekai! Mini be galo draugiška, nuoširdi, nemoka laikyti pykčio užanty ir visuomet pasiruošusi būti šalia žmogaus.

Jei esate aktyvus ir mėgstate keliauti, Mini į drauges tiks kuo puikiausiai. Kaip visi maži šuniukai, Mini tikisi turėti žaidimų draugą - šeimininku, be jokios abejonės, ji rinktųsi mažą mergaitę arba berniuką. Tikimės, kad Mini pastebėsite ir padovanosite jai namus.

Mini turėtų augti nedidukė, pusilgio, šiurkštaus plauko, ištikima, labai protinga kalytė. Mažyliai 2 mėn. amžiaus.

Roksi - augtų vidutinė , pusilgio, šiurkštaus plauko, ištikima, labai protinga.

Siuzi -- turėtų augti nedidukė, pusilgio, šiurkštaus plauko, ištikima, labai protinga.

Visi keturi šuneliai yra Vilniuje.

„Rainiukas“ VšĮ Telefonas: +370 615 58898, +370 689 73782 El. paštas: info@rainiukas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.