Užburiantis Tairos žvilgsnis: už jį stipresnė tik širdis

Energijos kamuolys, meilumo užtaisas, linksmybių motoriukas – galima daug banalybių prilipdyti Tairai, „SOS gyvūnų“ globotinei.

Taira puikiai tiktų tiems, kas mėgsta kad ir nelabai ilgus, bet intensyvius pasivaikščiojimus.<br>Sos-gyvunai.lt nuotr.
Taira puikiai tiktų tiems, kas mėgsta kad ir nelabai ilgus, bet intensyvius pasivaikščiojimus.<br>Sos-gyvunai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-27 02:17, atnaujinta 2018-01-15 00:03

Bet ji verta daugiau nei skambių epitetų, ji verta pačių geriausių namų, pačių supratingiausių ir mylinčių šeimininkų. Labai laukiame, kad atsirastų žmogus, kuris ją įsimylės, ir ne tam, kad uždarytų į voljerą visam gyvenimui, o skirtų jai pakankamai dėmesio, meilės ir laiko. Ši kalytė tikrai nuostabi, o jos žvilgsnis – viena ruda, kita žydra akis – prikausto dėmesį.

Tiesa, jei išsivesite Tairą palakstyti, daugiau matysite jos uodegą, negu akytes, nes ji smalsi ir besidominti viskuo aplink. Viską jai įdomu pauostyti, nosimi sniegą patyrinėti, koks čia prabėgo pelėnas prieš mėnesį, kas iš po žemių kvepia? Tačiau kadangi Taira nėra didelio ūgio, mažesnė už standartinį haskį, kurio kraujo aiškiai dalelę turi, ją nėra sunku suvaldyti.

Ji sterilizuota, skiepyta, jauna kalytė. Kadangi prieglaudoje turi galimybę dažnai išbėgti į lauką, prie namų režimo ją reiktų dar papratinti, bet juk protingi žmonės su protingais šunimis paprastai greit randa bendrą kalbą.

Puikiai tiktų tiems, kas mėgsta kad ir nelabai ilgus, bet intensyvius pasivaikščiojimus, tačiau nebus geras sprendimas tiems, kas šuniui turi po 10 minučių ryte ir vakare.

Dėl jos skambinti 860039525, rašyti ilona@sos-gyvunai.lt. Mūsų prieglauda įsikūrusi Vilniuje, Minsko pl. 33a, prieš atvykdami būtinai susitarkite iš anksto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.