Grožio etalonas Arielė – norintiems ypatingo gyvūno

Katytė Arielė drauge su dar dviem sesutėm į „Naminukų“ globą pateko rudens pradžioje, beprotišku laikotarpiu, kai mažylių derlius buvo toks gausus, kad toje gausoje, kraštiniame narvelyje vos kelių mėnesių baikščios katytės, pasislėpusios už kraiko dėžutės, taip ir liko nepamatytos ir nepastebėtos.

Padovanokite šiai, išskirtinio numarginimo, gražuolei jaukius namus.<br>„Naminukų“ nuotr.
Padovanokite šiai, išskirtinio numarginimo, gražuolei jaukius namus.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2015, 12:25 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 5:26 PM

Dabar Arielei maždaug 5 mėnesiai – tikra paauglė, ir net sakyti nereikia, kad pasakiškai graži! Nors baimės dar nematytiems žmonėms atsikratyti nepavyko, tačiau mus- pagrindinius maitintojus ir tvarkytojus, Arielė pasitinka su dainom, meilikavimu, o glostoma prisimerkia, trinasi ir riečia nugarą.

O kaip Arielė moka juokingai žaisti! Tai be galo išraiškinga, delikati ir tvarkinga katytė. Aišku, įvertinus tą faktą jog praėjo nemažai laiko kol pelnėme Arielės palankumą, manome, kad naujuose namuose kurį laiką ji būtų užsisklendusi ir nedrąsi, tačiau žinant kokia nuostabi ji tampa kai patiki žmogumi, galime teigti jog tai- jautri, dėmesinga ir puiki draugė. Arielė yra „nuparazitinta“ ir paskiepyta.

Jei galite šiai išskirtinio numarginimo gražuolei padovanoti jaukius namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, skambinkite vėliau arba parašykite žinutę, kad perskambintume).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.