Šunelio Mavriko liūdesys į skutelius drasko laimės viltį

Sekmadienį į prieglaudą iš namų atvyko šunelis Mavrikas. Mirus šeimininkei nebeliko kam juo rūpintis. Mavrikas prižiūrėtas šunelis – neišbadėjęs, kailiukas švelnus ir švarus. Šunelis labai draugiškas, ramus, meiliai elgiasi su naujais žmonėmis, jais pasitiki.

Mavrikas dar jaunas šunelis apie 1,5 metukų amžiaus. Taip norisi tikėti, kad šuniukas greit ras naujus šeimininkus ir net nepastebės, kad teko pabūvoti prieglaudoje.<br>Beglobis.com nuotr.
Mavrikas dar jaunas šunelis apie 1,5 metukų amžiaus. Taip norisi tikėti, kad šuniukas greit ras naujus šeimininkus ir net nepastebės, kad teko pabūvoti prieglaudoje.<br>Beglobis.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beglobis.com

Feb 5, 2015, 3:16 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 1:07 AM

Iš kart bučiuojasi, glaustosi. Deja prieglaudoje jis iš karto nuliūdo, nenorėjo valgyti, nenorėjo eiti į narvą, kur jam buvo suruoštas minkštas guolis. Mavrikas gerietis, nešamas visai nesipriešino, neurzgė. Nekas būti narve, kai visą gyvenimą gyvenai bute, miegojai su šeimininke lovoje. Namuose labai draugavo su katinu. 

Mavrikas dar jaunas šunelis apie 1,5 metukų amžiaus. Taip norisi tikėti, kad šuniukas greit ras naujus šeimininkus ir net nepastebės, kad teko pabūvoti prieglaudoje. Pastebėkite šį gerietį.

Jei norite ir galite suteikti Mavrui namus, skambinkite tel. 861295611, 865354521, 868474049 arba rašykite el. paštu: info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.