Išvarytas, nors nekaltas: naujų namų ieško puikus katinas

Gavome laišką: „Patekome į bėdą...savo giminių, pažįstamų, draugų rate nieko neradome kas galėtu priglausti mūsų katiną Maksą, todėl neturėdami kitos išeities kreipiamės, prašydami jūsų pagalbos.

Katinas Maksas ieško naujų namų.<br>Beglobis.com nuotr.
Katinas Maksas ieško naujų namų.<br>Beglobis.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2015, 3:32 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:19 AM

Trumpai apie susiklosčiusia situaciją: mūsų draugas Maksas atsirado pas mus prieš 8 metus, gyventume puikiai kartu ir toliau, bet į šį pasauli atėjo mūsų vaikelis. Nuo pat mažu dienų matėme, kad vaikui alergija, galvojome nuo maisto ar dar ko nors (nors buvo įtarimu, kad dėl katino). Katiną sutiko priglausti seneliai (visi patenkinti, katinas pro langą žvirblius gaudo, daugiau ploto ir pan.), bet kai kitą karta aplankėme senelius vaikui prasidėjo priepuolis, atsidūrėme ligoninėje, kur buvo diagnozuota alerginė astma, o alergija ne kam kitam, o katinui.

Kadangi daug laiko praleidžiame pas senelius, esame priversti ieškoti mūsų mylimam draugui katinui Maksui naujų namų. Jis labai draugiškas, mėgsta žaisti, žiema su juo tikrai nesušalsite, visada prisiglaudžia, kai reikia paguodžia, labai tvarkingas. Sterilizuotas, švarus (lauke niekada nebuvęs), skiepytas. Kontaktinis tel nr. 868437076 Beata“

Maksas nuostabus katinukas. Iš tikrųjų, tai jis pateko į bėdą, tik to dar nesupranta. Jei galite padėti ir priglausti šį gražuolį, skambinkite tel. 865244093 arba rašykite el.paštu: info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.