Pažvelgus į senuką Juozuką, suspaudžia širdį: „Aš dar galiu“

***

Padėkite Juozukui pasveikti, padėkite išsipildyti jo mažiems norams, galbūt po gydymo jam bus lengviau surasti savo Žmogų?<br>Dogspotas.lt nuotr.
Padėkite Juozukui pasveikti, padėkite išsipildyti jo mažiems norams, galbūt po gydymo jam bus lengviau surasti savo Žmogų?<br>Dogspotas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dogspotas

Feb 17, 2015, 11:20 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:55 PM

***

Senukai mus stebina. Stebina noru gyventi, noru pajausti žmogaus prisilietimą ir šilumą, nepaisant visų patirtų skriaudų ir nepriežiūros. Senjorai – ypatingi. Jie mėgaujasi mažais gyvenimo malonumais, kurie jiems prilygsta stebuklui. Jie supranta mus iš pusės žvilgsnio. Jie kupini charizmos ir išminties. Jų akyse gali pamatyti daugiau, nei gali suprasti.

***

Čiakas, kurį dabar švelniai vadiname Juozuku, ne išimtis. Nors metų naštos nepaslėpsi, Čiakas nori gyventi. Jis be proto nori būti mylimas, vos ištiesus ranką pats ieško rankų šilumos, o prisėdus šalia, sparčiai ne pagal metus, kaip vijurkas, susirango ant kelių. Juozukas labai nori būti geras – lauke nesitraukia nuo šono ir, atrodytų, visa savo esybe trokšta įrodyti: „Aš dar galiu, aš turiu jėgų, aš eisiu, tik jeigu tu būsi šalia, mano Žmogau“. Už trupinėlį rūpesčio jis pasiruošęs padovanoti savo didelę ir meilės kupiną širdį. Tokie paprasti mūsų Juozuko norai.

***

Jau savaitgalį pradėjome Juozuko gydymą. Buvo atlikti kraujo tyrimai (valio! kraujo rodikliai puikūs), atlikti odos ir ausų tyrimai, aptiktos ausų erkutės. Taip pat patikrintos akys, vienoje akyje yra opa, paskirtas gydymas. Kol kas didžiausia Juozuko problema – sutrikęs virškinimas (Juozukas smarkiai viduriuoja, o pilvuke girdėti baisūs garsai). Išrašytas specialus maistas, konservai ir vaistai. Sulašinti „Advocate“ vaistai, ausytėms paskirti „Aurizon“ vaistai, B grupės vitaminai.

Deja, Juozukas žymisi visus namus, todėl po kardiogramos, jeigu tik širdies būklė leis, atliksime kastraciją ir nuvalysime dantukus. Chirurgas Linas paskyrė Juozukui priešuždegiminių vaistų kursą (gali būti, kad Juozukas šlapinasi dėl išvešėjusios prostatos arba stipraus peršalimo). Jau dabar išlaidos siekia 150 eurų, dar nemažai išlaidų laukia ir ateityje. Padėkite Juozukui pasveikti, padėkite išsipildyti jo mažiems norams, galbūt po gydymo jam bus lengviau surasti savo Žmogų?

VšĮ „Dogspotas

Paramos gavėjo kodas: 303167452

Bankas: „Swedbank“

Banko sąsk.: LT68 7300 0101 3720 8824

Paskirtis: Juozukui

Gerus darbus turi galimybę daryti ir emigrantai:

Nuoroda pavedimams per PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=HJ7AHXBG343L4

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.