Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Žmonių auka tapusi tragiškos būklės Džoja maldauja pagalbos

Kada visa tai baigsis? Daugiau neturim ką pasakyti. Kada baigsis gyvūnų luošinimas, nepriežiūra ir baisus abejingumas, kuris šiuo atveju prilygsta žiaurumui. Kokia turi būti žmogaus širdis, kas turi dėtis jo galvoje, kad nekiltų elementari užuojauta ir atsakomybės jausmas padėti, suteikti reikiamą pagalbą ne tik beglobiam gyvūnui, bet savo nuosavam augintiniui.

Ji tokia išbuvo 2 mėnesius, po nesėkmingo bandymo sukergti. Iš pradžių „šeimininkai“ bandė ją parduoti, o galiausiai nusprendė padovanoti. Nuvykę gavome krūvą patarimų, kaip galima pateplioti „margansovke“, gal gimda pati sulįs atgal ir dar veisti galėsime!<br>Dogspotas.lt nuotr.
Ji tokia išbuvo 2 mėnesius, po nesėkmingo bandymo sukergti. Iš pradžių „šeimininkai“ bandė ją parduoti, o galiausiai nusprendė padovanoti. Nuvykę gavome krūvą patarimų, kaip galima pateplioti „margansovke“, gal gimda pati sulįs atgal ir dar veisti galėsime!<br>Dogspotas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dogspotas

2015-02-23 14:35, atnaujinta 2018-01-12 13:48

*** Pakomentuosime nuotraukas – tai, ką jūs matote, yra iškritusi gimda, su jau prasidėjusia audinių nekroze. Greičiausiai neverta ir sakyti, kokį skausmą ir diskomfortą jaučia mūsų naujoji globotinė. Bet tai dar ne viskas – ji tokia išbuvo 2 mėnesius, po nesėkmingo bandymo sukergti. Iš pradžių „šeimininkai“ bandė ją parduoti, o galiausiai nusprendė padovanoti. Nuvykę gavome krūvą patarimų, kaip galima pateplioti „margansovke“ (kalio permaganato), gal gimda pati sulįs atgal ir dar veisti galėsime! (Šioje vietoje likome be komentarų).

***

Kol kas tiek, trumpai. Mažylę pavadinome Džoja (nuo žodžio angl. „Joy“ – gal dabar jos gyvenime bus daugiau džiaugsmo). Džoja jau operuojama, nes negalėjome laukti ir leisti jai dar ilgiau kankintis, numatoma operacijos trukmė – 3 valandos, prie operacinio stalo darbuojasi dvi „8 drambliai“ klinikos chirurgės Rita ir Viktorija. Laikom letenas.

***

Prašome visų pagalbos – globotinių skaičius ir veterinarinės išlaidos viršija visas, net ir blogiausias prognozes. Pasikartosime – mes visi kartu, prisidėdami po lašelį galime padėti nuskriaustiems suplotasnukiams ir ligoniams (mažų aukų nėra!). Dėkojame, kad dalinatės savo gerumu su tais, kurie negali savimi pasirūpinti.

VšĮ „Dogspotas

Paramos gavėjo kodas: 303167452

Bankas: „Swedbank“

Banko sąsk.: LT68 7300 0101 3720 8824

Paskirtis: Džojos gydymui

Gerus darbus turi galimybę daryti ir užsienyje gyvenantys.

Nuoroda pavedimams per PayPal.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.