Leisgyvės katės kūnas jau šalo: padėkite išgyventi

Šilutė vieną dieną buvo atvežta į sanitarinę tarnybą iš Šilutės gatvės. Tiesiog, kaip visada tarnyba gaudė beglobius katinukus ir Šilutė pakliuvo į gaudyklę. Kodėl Šilutė įkliuvo? Gal todėl, kad jautė, jog gatvėje paprasčiausiai nebeišgyvens.

Gydyti sanitarinės tarnybos gyvūnus, galime tik su jūsų pagalba.<br>Beglobis.com nuotr.
Gydyti sanitarinės tarnybos gyvūnus, galime tik su jūsų pagalba.<br>Beglobis.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beglobis.com

Feb 24, 2015, 12:44 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:29 AM

Kitą dieną gavome pranešimą iš sanitarinės tarnybos, skambino susirūpinusi darbuotoja, kad ji „kažkokia keista. Kažkas jai yra. Ji beveik nevaikšto, nieko neėdė, visą laiką gailiai verkia“. Nuskubėjome tą pačią dieną į sanitarinę tarnybą.

Šilutę nuvežėme į veterinarijos kliniką. Pasirodė, kad katytei taip blogai, jog neaišku ar ji išgyvens. Šilutės temperatūra tesiekė 34 laipsnius. Pati katė išsekusi, dehidratavusi. Palietus ties uodegytė katytė gailiai dejavo. Pasirodo ten susiformavęs baisus pūliuojantis darinys, kuris dvokia taip, kaip pūnantys audiniai.

Šilutei veterinarijos klinikoje buvo pastatytas kateteris į veną, lašinami skysčiai, katytė šildoma. Padaryti kraujo tyrimai parodė didžiulį ūminį inkstų nepakankamumą. Verkiančią mažylę turėjome palikti intensyvioje priežiūroje.

Šiuo metu Šilutė klinikoje. Labai prašome paremti jos gydymą, nes kiekviena laikymo stacionare diena kainuoja, taip pat kainuoja vaistai, kraujo tyrimai, specialūs vaistai reikalingi inkstų funkcijai atstatyti ir kitos būtinos procedūros.

Gydyti sanitarinės tarnybos gyvūnus, galime tik su jūsų pagalba, todėl jei galite paremti Šilutės gydymą, galite aukoti į šią sąskaitą, paskirtyje nurodydami: „Šilutei“:

LT167300010137615996  SWEDBANK VšĮ „Beglobis“ kodas 303194182

Padėti gali ir žmonės gyvenantys užsienyje, pervesdami savo auką Šilutei per PayPal sistemą https://beglobis.com/PayPal-706.html Labai ačiū už jūsų gerumą!

Pasiteirauti apie Šilutės sveikatą, galite tel. 865244093 arba atvykti tiesiai į Filaretų kliniką, esančią Vilniuje Filaretų g. 34, kurioje Šilutė gydoma. Jos būklė kol kas kritinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.