Dovanojami į veislinius panašūs svajonių šunys

Flora su Marliu – sesė ir brolis, apie metų laiko. Išvaizdos pavydėtinai gražios – ir spalvos, ir tas kailis, ir jų ūgiai – Flora mažė, kaip taksas, Marlis aukštesnis, galva kelius siekiantis. Abu pavydėtinai gerai atrodantys, storasprandžiai, puikiais, mielais pažiūrėti snukučiais.

Marlis ir Flora – du nepaprasto grožio šunys.
Marlis ir Flora – du nepaprasto grožio šunys.
Marlis ir Flora – du nepaprasto grožio šunys.
Marlis ir Flora – du nepaprasto grožio šunys.
Marlis ir Flora – du nepaprasto grožio šunys.
Marlis ir Flora – du nepaprasto grožio šunys.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 28, 2016, 4:04 PM, atnaujinta May 27, 2017, 7:38 AM

Abu sargūs, lojantys, puolantys, dalyvaujantys. Kiekvienas juos pamatęs stabteli ir jau viltingai sukasi norėdamas klausti, daugiau apie juos sužinoti ir jau pradeda įsivaizduoti kurį nors iš jų kaip savo gyvūną. Deja. Tenka sudaužyti jų viltis pasakius, kad jie abu laukinukai. Šuo trokšta prisitaikyti prie šeimininko, pasitikėti juo ir paklusti, tačiau tas bruožas juose yra labai labai giliai. Ne, jie nėra agresyvūs, tik labai labai nedrąsūs, atsargūs bailiukai, šis pasaulis labai jau nepažįstamas jiems.

Įmanoma juos prisipratinti vienam šeimininkui, bet reikės daug vargo, kantrybės, laiko. O viso to paprastai žmonėms labiausiai ir trūksta...

Šie mažyliai labai laukia savo žmogaus – taip, būtent savo, to vienintelio, kuris pamils juos tokius, kokie jie yra dabar. Žmogaus, kuris pasikvies kurį nors būti šeimos nariu, nežiūrint į tai, kad šuo dar visko bijo ir nežinia kiek laiko prireiks, kad ta baimė būtų nugalėta. Bet juk viskas įmanoma! Visi juk esame girdėję įvairias nuostabias, džiaugsmo ašaras sukeliančias istorijas kaip neatpažįstamai pasikeičia šuo, apsigyvenęs namuose, kur yra tikrai mylimas ir gerbiamas.

Todėl laukiam žmogaus, kuriam nereikalingi greiti rezultatai, kuris niekada nepaliks ir negrąžins atgal į prieglaudą net, jeigu šuo niekada pilnai neišdrąsės. Tiesiog prašome suteikti Florai arba Marliui namus, padaryti gerą darbą ir nuo to patys tikrai pasijusite laimingesni. Utena, 8 612 32962

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.