Vilniuje „Plytinės“ kartodrome – Čempionų kartingo lenktynės

Šį šeštadienį „Plytinės“ kartodrome įvyks šeštasis, paskutinysis šiemet Lietuvos kartingo čempionato etapas. Dėl geriausių vardo kovos ir trečius metus vykstančios BMW Formulės mini taurės dalyviai. Ketvirtadienį ir penktadienį vykusiose treniruotėse lenktynininkai rezultatus gerino vienas po kito, tad šeštadienio lenktynių nugalėtojo prognozuoti dar negalima.

Sausoje trasoje geriausius vieno rato įveikimo laikus pademonstravo čempionato lyderis Kasparas Mičiūnas.
Sausoje trasoje geriausius vieno rato įveikimo laikus pademonstravo čempionato lyderis Kasparas Mičiūnas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2012, 8:57 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:33 PM

Sausoje trasoje geriausius vieno rato įveikimo laikus pademonstravo čempionato lyderis Kasparas Mičiūnas, tik penkiomis šimtosiomis sekundės dalimis nuo jo atsiliko Ignas Kaselis. Tomas Vaitekūnas jiems irgi nenusileido – nuo geriausio rezultato jį skyrė tik 0,1 s. Tačiau jei šeštadienį trasos danga bus šlapia, tikėtina, kad visus gali nustebinti Dominykas Rutkauskas. Lyjant lietui jam trasoje lygių varžovų buvo nedaug.

Šeštadienį „Plytinės“ kartodrome lenktynininkai 11.15 val. Pradės kvalifikacinius važiavimus. Nuo 13.00 vyks pusfinalių kovos, o nuo 15.00 iki 16.40 – finalinės lenktynės. Sportininkai varžysis ne tik dėl taškų ir taurių. Daug vertingų prizų įsteigė finalinių lenktynių partneriai – bendrovės „Juta“, „Krasta auto“, „Eoltas“, „Dagris“, „Wurth“, „Verslo žinios“, „B&B Tools“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.