Treniruotėse – dar viena M. Schumacherio avarija (video)

Singapūrolenktynes smūgiu į varžovo automobilio galą užbaigęs „Mercedes“ pilotas Michaelis Schumacheris penktadienį antrosiose Japonijos „Grand Prix“ penktadienio treniruotėse patyrė dar vieną avariją, rašo f-1.lt.

M. Schumacheris vėl pateko į avariją.<br>„Reuters"
M. Schumacheris vėl pateko į avariją.<br>„Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2012, 10:18 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:51 AM

Vokietis nesuvaldė automobilio, kai šoniniais ratais užvažiavo ant slidaus ir nešvaraus trasos krašto. Bolidas ėmė suktis ir slydo tol, kol dar nemažu greičiu neatsitrenkė į apsauginius padangų barjerus.

„Abi sesijos šiandien buvo pilnos įvykių – buvo daug darbo prie bolidų, o po pietų aš išlėkiau iš trasos. Pagal prevencinę FIA tvarką turėjau apsilankyti medicinos centre, tačiau esu šimtu procentų sveikas“, – po treniruočių kalbėjo vakar apie pasitraukimą iš „Formulės-1“ paskelbęs M. Schumacheris.

„Manau, kad jau buvau pernelyg susikaupęs posūkiui priešais mane, vienu ratu užvažiavau ant nešvarumų ir išlėkiau iš trasos.“

„Apskritai, nesurinkome tiek duomenų, kiek norėjome, nes darėme daug pertraukų reguliuodami bolidus. Be to, turėsime pagerinti balansą.“

„Akivaizdu, kad esant tokioms temperatūroms viską ribos ir padangos.“

„Mes tikrai turime daug darbo už trasos ribų, prie kompiuterių, kad rastume geriausią planą rytojui.“

Avarijos Singapūre pasekmes M. Schumacheris jaus ir šį savaitgalį – vokiečiui po kvalifikacijos už prieš dvi savaites įvykusį incidentą bus pritaikyta dešimties starto pozicijų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.