L. Hamiltonas: „Dabar visą save atiduodu „McLaren“ ekipai, tačiau esu laimingas, kad pereisiu į „Mercedes“

Lewisas Hamiltonas pareiškė, kad visiškai nesigaili, jog perėjo jau nuo kito sezono vairuos „Mercedes“ bolidą ir taip paneigė „McLaren“ komandos direktoriaus Martino Whitmarsho žodžius, kad britas abejoja dėl savo pasirinkimo.

L. Hamiltonas tikino, kad nesigaili dėl savo sprendimo pakeisti komandą.<br>AP
L. Hamiltonas tikino, kad nesigaili dėl savo sprendimo pakeisti komandą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Nov 18, 2012, 11:38 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:21 AM

Dabartinės L. Hamiltono komandos direktorius yra pareiškęs, kad tiki, jog lenktynininkas gailisi dėl savo sprendimo.

„Aš nustebau, kai išgirdau tokią naujieną. Tai nėra tiesa. - teigė JAV „Grand Prix“ lenktynėms besiruošiantis L. Hamiltonas. - Aš esu geroje komandoje. Čia buvau ilgą laiką, todėl suprantu, kad visi turi kažkokių emocijų, tačiau dabar ekipai atsiduodu visu šimtu procentų. Aš tikrai esu laimingas dėl savo priimti sprendimo“.

L. Hamiltonas „Mercedes“ komandoje kitame sezone pakeis septyniskart pasaulio čempioną Michaelį Schumacherį ir taip nutrauks ilgalaikius ryšius su „McLaren“ ekipa, atradusia šį talentą.

M. Whitmarshas teigė, kad tikisi, jog 2008 metų „Formulės 1” čempionas gailėsis savo sprendimo.

„Tikiuosi, kad jis šiandieną galvoja, jog padarė didžiulę klaidą ir viliuosi, kad taip pat galvos ir kitąmet. Jis priėmė tą sprendimą ir dabar turės su juo susitaikyti“, - kalbėjo M. Whitmarshas.

„McLaren“ yra antroji pagal sėkmingumą komanda „Formulės 1” istorijoje. Šios ekipos sąskaitoje šiame sezone yra penki „Grand Prix“ pirmosios vietos trofėjai. Triskart ant aukščiausio pakylos laiptelio lipo 27-erių L. Hamiltonas, pergale džiaugęsis Kanadoje, Vengrijoje ir Italijoje.

„Mercedes“ komanda šiame sezone laimėjo Kinijoje ir tai vienintelė pergalė nuo 2009-ųjų, kada komanda perėmė „Brawn GP“ ekipos valdymą.

Sekmadienį L. Hamiltonas su „McLaren“ bolidu pradės lenktynes JAV „Grand Prix“ varžybose. Britas yra paskutinis „Formulės 1” lenktynininkas, triumfavęs JAV. Jis yra tai padaręs 2007 metais, Indianapolyje.

Formulė 1” į JAV sugrįžta po penkerių metų pertraukos ir tikisi, kad įsitvirtins šalyje, didžiąja dalimi ignoruojančia šį sportą.

Akys „Formulės 1” lenktynėse savaitgalį nukryps į „Red Bull“ atstovą Sebastianą Vettelį, kuris siekia atitrūkti nuo Fernando Alonso iš „Ferrari“ ir iškovoti trečiąjį iš eilės čempiono titulą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.