F. Alonso įspėjo varžovus: „Šis sezonas bus geriausias karjeroje“

„Ferrari“ komandos pilotas Fernando Alonso įspėjo savo varžovus „Formulėje 1“ ir pareiškė, kad jo forma yra kaip niekad gera.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 7, 2013, 5:45 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:53 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Dukart pasaulio čempionu tapęs ispanas F. Alonso pareiškė, kad kitą savaitę Australijoje prasidėsiantis sezonas gali būti geriausias jo karjeroje.

„Praėję metai man buvo geriausi. Buvau patenkintas savo pasirodymu, tačiau manau, kad šiemet pasirodysiu dar geriau. Pasimokiau iš ankstesnių klaidų. Pasitikėjimas ir motyvacija yra didesni nei bet kada. Įgijau išminties. Esu geriau pasirengęs“, - kalbėjo 31 metų lenktynininkas.

Praėjusiame „Formulės 1“ sezone F. Alonso užėmė antrąją vietą. Ispanas trimis taškais atsiliko nuo čempionu tapusio „Red Bull“ piloto Sebastiano Vettelio. Tuomet buvo kalbama, kad „Ferrari“ savo lenktynininkui neparūpino tinkamo bolido.

Šiemet naujasis „F138“ bolidas atrodo gerokai rimčiau. Po bandymų F. Alonso pareiškė, kad jis yra du šimtus kartų geresnis nei ankstesnis.

„Pernai tikrai buvau motyvuotas ir norėjau laimėti, tačiau į Australiją ir Malaiziją atvykau neturėdamas reikiamo pasitikėjimo savo galimybėmis. Nelabai pasitikėjau ir bolidu. Šiemet taip nėra“, - kalbėjo F. Alonso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.