L. Hamiltonas: „Žmonės arba mane myli, arba nekenčia“

Išskirtinis charakteris, daugybė tatuiruočių ir 23 milijonų eurų vertės privatus lėktuvas. Tai trys aspektai, kuriuos dažniausiai išskiria „Formulės 1“ lenktynininko Lewiso Hamiltono gerbėjai. Tačiau šiame sezone į „Mercedes“ iš „McLaren“ komandos perėjęs L. Hamiltonas tikina, kad pasaulis tik dabar pradeda jį pažinti, rašo dailymail.co.uk.

L. Hamiltonas turi daugybę gerbėjų, tačiau daugybė „Formulės 1” lenktynių mėgėjų jo nemėgsta.<br>AP
L. Hamiltonas turi daugybę gerbėjų, tačiau daugybė „Formulės 1” lenktynių mėgėjų jo nemėgsta.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2013, 12:04 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:50 AM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Atėjau iš komandos, kur viskas buvo griežtai kontroliuojama. Tau buvo sakoma, ką turi daryti ir, ką turi kalbėti. Čia, nors ir turi išlikti mandagus, gali būti tuo, kuo esi. Aš dabar galiu laisviau save išreikšti, galiu labiau būti savimi“, - 28 metų 2008-ųjų sezono čempionas, nusprendęs daugiau papasakoti apie save.

„Mano tėtis nesutikdavo, kad daryčiausi tatuiruotes, tačiau man nereikėdavo leidimo. Esu patenkintas tuo, kuo esu. Man nereikia, kad kažkas nurodinėtų. Jeigu esu kažkam nepriimtinas, tai jau tų žmonių problema. Turi didžiuotis, kuo esi“, - pasakojo 2007 m. „Formulėje 1“ debiutavęs anglas.

„Mano lėktuvas skirtas viskam supaprastinti. Lėktuvas leidžia sutaupyti labai daug laiko. Kodėl jis raudonas? Nes oro uostuose lėktuvai būna balti ar turi liūdną rudą juostą. Tai labai nuobodu. Ką jie sau mano?“ - klausė lenktynininkas.

L. Hamiltono kritikai visuomet turi į ką nusitaikyti – jis draugauja su pop muzikos žvaigžde Nicole Scherzinger, Šveicarijoje, o dabar Monake, galėjo sau leisti nemokėti mokesčių ir turi krūvą draugų reperių-gangsterių. Dar reikėtų pridėti naująjį lėktuvą ir šio lenktynininko „priešai“ turi pilną arsenalą strėlių.

„Aš arba mylimas, arba nekenčiamas. Deja, bet „Formulėje 1“ ne visuomet pasakau tai, ką noriu. Kartais pasakau vieną, tačiau turiu galvoje ką kitą. Žmonės viską supranta ne taip ir to nepamiršta“, - teigė ketvirtoje vietoje praėjusiame sezone likęs lenktynininkas.

„Yra galybė žmonių, kurie manęs nekenčia. Bet yra daugybė žmonių, kurie mane mėgsta. Nuvykite į Ispaniją, ten pamatysite, kad jie nekenčia manęs. Tačiau manęs nemėgstantys žmonės pakeičia nuomonę, kuomet susitinkame. Tikiuosi, kad per artimiausius porą metų žmonės mane išvys kitoje šviesoje“, - kalbėjo L. Hamiltonas, kurio karštakošiškumas ne kartą prasiveržė ir trasoje, kuomet lenktynininkas padarydavo netikėtus manevrus, sukeldavo avarijas.

„Nepatyrimas praeityje mane darė nekantrų, tačiau dabar esu labiau kantrus. Manau, kad tai ateina su metais. Tada priimi išmintingesnius sprendimus. Tikiuosi, kad tai turės įtakos mano sprendimams, priimamiems trasoje“, - kalbėjo „Mercedes“ pilotas.

Tiesa, L. Hamiltonas turi ir kitą pusę – jis prisideda prie labdaros ir tikisi įkvėpti kitus, kaip vienintelis juodaodis lenktynininkas „Formulės 1“ istorijoje.

„Pirmųjų metų „Formulėje 1“ metu kitų žmonių įkvėpimas man neatrodė rimtas dalykas, tačiau su amžiumi supratau, ką tai reiškia. Aš negaliu visuomet elgtis teisingai, nes esu žmogus ir gyvenu pašėlusį gyvenimą. Tačiau labai šaunu, kuomet jaunimas sako, kad nori būti, kaip „tas“ lenktynininkas“, - teigė L. Hamiltonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.