Oficialu: B.Vanagas grįžta į Dakaro pragarą

Lenktynininkas Benediktas Vanagas oficialiai patvirtino, kad sausio mėnesį startuos prestižiniame pasaulio ralio maratone „Dakar 2014“, vyksiančiame Pietų Amerikoje.

Pernai B.Vanagui ir S.Jurgelėnui Dakaro ralis buvo labai sunkus, bet jiems pavyko pasiekti finišą.<br>T.Tumalovičiaus nuotr.
Pernai B.Vanagui ir S.Jurgelėnui Dakaro ralis buvo labai sunkus, bet jiems pavyko pasiekti finišą.<br>T.Tumalovičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-21 10:30, atnaujinta 2018-02-21 23:18

„Dar nesame pilnai apsisprendę, kokios apimties projektas tai bus, tačiau – taip, mes startuojame ateinančiame Dakare. Šiuo metu vedame derybas su potencialiais partneriais, tad artimiausią mėnesį pateiksime tikslesnę informaciją“, – sakė vienas iš garsiausių Lietuvos lenktynininkų B.Vanagas.

35-ąjį kartą rengiamas Dakaro ralis vyks sausio 5-18 dienomis. Lenktynininkams per 14 dienų reikės įveikti daugiau nei 8000 kilometrų maršrutą, kuris drieksis per tris Pietų Amerikos valstybes: Argentiną, Boliviją ir Čilę.

Pernai metais dviejų savaičių Dakaro ralio iššūkiams buvo pasiryžę 153 automobilių, 183 motociklininkų, 38 keturračių ir 75 sunkvežimių ekipažai. Lietuvių Benedikto Vanago ir Sauliaus Jurgelėno tandemas bendroje įskaitoje užėmė 65-ą poziciją iš 91 finišavusių ekipažų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Kaukazo šalims nesiseka atsikratyti V. Putino?