Kodėl „Formulės 1“ gerbėjai nušvilpinėja keturiskart čempioną?

Keturi „Formulės 1“ čempionų titulai iš eilės neįtikino kai kurių šio automobilių sporto mėgėjų. Po eilinių pergalių „Formulės 1“ etapuose, per apdovanojimų ceremoniją pasigirsdavo triumfuojančiam Sebastianui Vetteliui skirtas švilpimas.

S.Vettelis - labai paprasta, bet ne visiems įtikusi asmenybė.<br>AP nuotr.
S.Vettelis - labai paprasta, bet ne visiems įtikusi asmenybė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2013, 10:44 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:47 PM

„Man asmeniškai labai sunku klausytis švilpimo, nors nepadariau nieko blogo, – krimtosi 26 metų vokietis. – Kartais skaudu būti priimtam ne taip, kaip tikiesi. Tačiau esu pakankamai protingas, kad suprasčiau, kodėl žmonės tai daro. Ir jų aš nekaltinu.“

S.Vettelis įsitikinęs, kad jo gali nemėgti dėl įgrisusio dominavimo „Formulės 1“ trasose.

„Galbūt jei aš būčiau „McLaren“, „Ferrari“ ar kitos komandos gerbėjas, taip pat nebūčiau patenkintas, jog laimi vis tas pats vyrukas ir ta pati komanda“, – samprotavo S.Vettelis.

Red Bull“ dizaino vadovas Andrianas Newey užstojo komandos narį.

„Tas švilpimas, pirmiausia, kyla iš pavydo. Turbūt dar labiau viską paaštrino vienas ar du kiti „Formulės 1“ pilotai, erzinantys Sebastiano įpročiai, gestikuliacija“, – kodėl ne visi „Formulės 1“ aistruoliai pripažįsta naująjį karalių, svarstė A.Newey.

„Red Bull“ narį labiausiai žavi S.Vettelio paprastumas: „Jis labai kuklus. Jį per pastaruosius 4-5 metus aplankiusi sėkmė daugelį žmonių būtų apsvaiginusi, bet tik ne Sebastianą. Jis visada lieka ant žemės. Tai – uždara ir labai šviesi asmenybė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.