Iš komos budinamam M.Schumacheriui – nauji pavojai

Medikų mėginimas prikelti Michaelį Schumacherį iš dirbtinės komos – geras ženklas, tačiau už jo slypi ir pavojus. Vokietijos profesorius Heinzpeteris Moecke įspėjo, kad keliamas sportininkas gali panirti į natūralią komos būseną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 2:43 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:35 PM

„Yra rizika, kad pacientas panirs į prikėlimo komos būseną. Tai būtų laikina vegetacinė būklė. M.Schumacheris būtų paralyžiuotas“, - dailymail.co.uk sakė H.Moecke.

Jis pabrėžė, kad galimas dar vienas ne itin džiugus variantas. Jeigu „Formulės 1” legenda ir nepanirtų į natūralią komą, medikai jį gali laikyti miego būsenoje.

„Paciento prikėlimas iš dirbtinės komos gali jį paveikti neigiamai. Jis gali būti sutrikęs, nesuprasti, kas toks yra. Jeigu sportininkas pradės mėginti išimti vamzdelius iš kūno, medikai gali jį vėl panardinti į lengvą miegą“, - aiškino specialistas.

Kol kas neaišku, kokia dabartinė 45 metų M.Schumacherio situacija. Apie menkiausius pasikeitimus informuoti yra pažadėjusi jo vadybininkė Sabine Kehm.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.