M.Schumacherio būklė: atsirado padrąsinančių vilties ženklų

Ar Michaelis Schumacheris pagaliau bunda iš komos?

M.Schumacherio šeima tiki, kad jam pavyks pabusti iš komos.<br>AP nuotr. iš archyvo
M.Schumacherio šeima tiki, kad jam pavyks pabusti iš komos.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 10:53 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:25 PM

Legendinio „Formulės 1“ piloto atstovė Sabine Kehm trečiadienį pranešė, jog atsirado „nedidelių padrąsinančių ženklų“ dėl daugiau negu du mėnesius komoje esančio 45 metų vokiečio sveikatos.

„Mes toliau tvirtai tikime ta galimybe, kad jis pabus ir išsikapstys“, – pridūrė M.Schumacherio agentė.

Slidinėjimo kurorte Prancūzijos Alpėse stipriai galvą susitrenkęs 45 metų vokietis komos būsenoje jau yra daugiau nei du mėnesius.

M.Schumacheris slidinėdamas galva trenkėsi į akmenį, o nuo smūgio skilo jo šalmas.

Grenoblio ligoninėje Prancūzijoje gydomam vokiečiui medikai sukėlė dirbtinę komą.

Prieš savaitę S.Kehm pranešė, kad jis vis dar budinamas iš komos būsenos. Tuomet ji teigė, kad medikai vis mažina vaistų kiekį, kad pabudintų ligonį.

„Mes tikėjome ir toliau tvirtai tikime, kad Michaelis išsikapstys ir pabus. Jau atsirado kai kurių nedidelių padrąsinančių ženklų. Bet mes taip pat žinome, kad privalome būti kantrūs“, – teigiama M.Schumacherio šeimos pranešime spaudai, kurį trečiadienį išplatino jo atstovė žiniasklaidai S.Kehm.

„Nuo pat pradžių visuomet buvo aišku, kad ši kova bus ilga ir sunki. Mes tęsiame ją kartu su medikų komanda, kuria pasitikime. Mums nesvarbu, kiek tai užtruks“, – toliau teigiama pranešime.

Pasak S.Kehm šis pranešimas buvo paskelbtas dėl to, kad „artėjant „Formulės 1“ čempionatui susidomėjimas M.Schumacherio sveikatos būklė vis didėja“.

„Labai sujaudino ir visiems sušildė širdis tas skaičius palaikymo žinučių, kurias gavo šeima. Ji visiems nuoširdžiai dėkinga, – teigė S.Kehm, neužmiršusi dar kartą pabrėžti, jog norėtų „apsaugoti privatų M.Schumacherio ir jo šeimos gyvenimą“, todėl prašo „išlaikyti atstumą nuo jo viešo gyvenimo“.

„Mes tikrai pasistengsime perduoti Michaeliui visą tą energiją, kurią turime. Mes labai stipriai tikime, kad tai jam padės ir jis laimės savo kovą“, – teigė M.Schumacherio atstovė žiniasklaidai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.