Emocijos po finišo: L.Hamiltono juokas ir S.Vettelio pagyrimas

„Nuostabu, neįtikėtina“, - sekmadienį juokėsi šampanu permirkęs „Formulės 1” lenktynininkas Lewisas Hamiltonas. 29 metų britas laimėjo Malaizijos „Grand Prix“, pirmą kartą šį sezoną lipdamas ant aukščiausios pakylos.

L.Hamiltonas džiaugėsi pirmąja pergale sezone.<br>AP nuotr.
L.Hamiltonas džiaugėsi pirmąja pergale sezone.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2014, 5:04 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:18 AM

„Čia sėkmė man šypsodavosi retai. Visuomet būdavau greitas, bet tiesiog kažkas nutikdavo ne taip. Šįkart viskas buvo kitaip, - BBC sakė L.Hamiltonas. - Tai geriausias bolidas, kokį tik esu vairavęs.“

L.Hamiltono juokas ir šypsenos atskleidė keturis sezonus iš eilės dominavusiai „Red Bull“ komandai nemalonų faktą – bent jau kol kas estafetę perėmė „Mercedes“ ekipa, kurios bolidai ir varikliai veikia puikiai.

„Labai didžiuojuosi šia komanda. Visi nuveikėme puikų darbą. Bet esu įsitikinęs, kad dar turime erdvės tobulėjimui“, - sakė L.Hamiltonas.

Šįkart antrąją vietą užėmė jo komandos draugas Nico Rosbergas, ant aukščiausios pakylos lipęs Melburne. „Tai nuostabus rezultatas. Man būtų patikę laimėti, bet L.Hamiltonas buvo per greitas, - sakė lenktynininkas. - Noriu išanalizuoti savo pasirodymą ir pažiūrėti, ką turėčiau pakeisti. „Red Bull“ ekipa nuveikė nemažai, parodė, kad jau grįžta.“

Trečiąją vietą užėmęs keturiskart čempionas Sebastianas Vettelis teigė, kad vyksta rimti darbai garaže, todėl „Red Bull“ greitai vėl galės važiuoti visu greičiu.

„Vyrukai „Renault“ dirbtuvėse pluša iš visų jėgų. Mes žengėme didelį žingsnį į priekį, prisimenant, kur buvome prieš keletą mėnesių. Bolidas greitas, bet dar reikia su juo padirbėti, nes kol kas nesijaučiu labai gerai. Privalome rinkti taškus ir tuo pačiu mokytis“, - sakė S.Vettelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.