„Ferrari“: „Bus sunku pagauti „Mercedes“

„Ferrari“ komandos vadovas Stefano Domenicali pareiškė, kad jo lenktynininkams visą „Formulės 1“ sezoną gali tekti vytis „Mercedes“.

"Ferrari" komandai ir jos lenktynininkui K.Raikkonenui sezonas prasidėjo blankiai.<br>AP nuotr.
"Ferrari" komandai ir jos lenktynininkui K.Raikkonenui sezonas prasidėjo blankiai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-03 16:24, atnaujinta 2018-02-14 21:51

Kalbėdamas prieš šio savaitgalio lenktynes Bahreine, kur varžybos pirmą kartą vyks naktį, S.Domenicali pabrėžė, kad „Mercedes“ turi daugiau patirties kurdama naujuosius šešių cilindrų variklius nei kiti gamintojai, todėl šiemet ir turi pranašumą.

„Jie naudojo tokias technologijas ir kelių automobiliams, todėl visiems kitiems bus sunku, – dėstė „Ferrari“ vadovas. – Tačiau mes žinome, ką dar galime tobulinti. Kristi į nusivylimus neverta, tai nepadeda.

Bet jei „Mercedes“ išlaikys tokį tempą, bus sunku jiems prilygti“.

„Ferrari“ liko už „Mercedes“ ir „Red Bull“ komandų nugarų per pirmąsias dvejas sezono lenktynes Australijoje ir Malaizijoje.

Fernando Alonso abu sykius finišavo ketvirtas – aukščiau pakilti Italijos komandos lenktynininkas neturėjo realių galimybių.

Malaizijoje S.Domenicali buvo pastebėtas besišnekučiuojantis su „Red Bull“ lenktynininku vokiečiu Sebastianu Vetteliu.

Tai paskatino kalbas, kad „Ferrari“ vilioja pasaulio čempioną. Tačiau S.Domenicali tvirtino, jog yra patenkintas savo lenktynininkais F.Alonso ir Kimi Raikkonenu. Tiesiog jiems reikalingas geresnis automobilis.

„Fernando įrodė, kad gali būti greitas. Kimi reikia šiek tiek laiko, kad geriau perprastų automobilį, – sakė jis. – Sebastianas yra fantastiškas lenktynininkas, keturis kartus čempionas. Tai – faktas.

Mes – „Ferrari“ esame patenkinti tuo, ką turime. Esu įsitikinęs, kad ir Sebastianas patenkintas savo padėtimi, nes, atrodo, kad jis vėl gali kovoti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.