M.Schumacherio medikai ginasi – gydymas pradėtas laiku

Medikų komanda, kuri rūpinasi galvos traumą patyrusią „Formulės 1” legendą Michaelį Shumacherį neigia tvirtinimus, kad sportininkas pradėtas gydyti per vėlai. Daugiau nei tris mėnesius į komos būseną paniręs M.Schumacheris šiandieną rodo gerus ženklus, tačiau jo būklė vis dar sunki, rašo independent.ie.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2014, 9:49 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:53 PM

Anksčiau keletas medicinos specialistų buvo pareiškę, kad dėl apmaudžios klaidos, sumaišius ligonines, M.Schumacheris buvo pradėtas gydyti per vėlai.

Tačiau lenktynininką prižiūrintys medikai neigia tokias kalbas. Jie pabrėžia, kad darbas buvo pradėtas iškart ir specialistai išgelbėjo sunkią galvos traumą slidinėjant patyrusį M.Schumacherį.

„Formulės 1” medikas Gary Harsteinas tvirtina, kad M.Schumacherio būklė yra blogesnė nei galėtų būti. Pasak jo, to priežastis – sraigtasparnis, kuris iš Alpių gabendamas sportininką nusileido mažesnėje ligoninėje, kurioje nebuvo reikiamos įrangos tokiai traumai gydyti.

Tačiau M.Schumacherio medikų komanda vokiečių žurnalui „Stern“ pareiškė, kad visi kaltinimai – niekai. Pasak jų, sraigtasparnis turėjo nusileisti mažesnėje ligoninėje, nes tos kelios minutės buvo itin svarbios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.