M.Schumacherį pavijo kaltinimai dėl avarijos Ispanijoje

„Formulės 1” lenktynininkas Michaelis Schumacheris lapkričio mėnesį buvo paduotas į teismą, nes sukėlė eismo įvykį Ispanijoje. Gruodžio 29 dieną slidinėdamas Alpėmis M.Schumacheris patyrė rimtą galvos traumą, po kurios dar ir šiandieną neatsigauna iš komos būsenos, rašo xinhuanet.com.

M.Schumacheris kaltinamas avarijos sukėlimu.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
M.Schumacheris kaltinamas avarijos sukėlimu.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-22 10:57, atnaujinta 2018-02-14 12:40

Pirmadienį paaiškėjo, kad 45-erių sportininkui gresia bauda už tai, kad lapkričio 17 dieną netoli Sevilijos jis trenkėsi į motociklą.

Septyniskart „Formulės 1” čempionas kaltinamas tuo, kad nepaisė kelių eismo taisyklių ir numušė motociklą. Jo vairuotojui lūžo riešas.

Privačiais reikalais apsilankęs Ispanijoje M.Schumacheris vairavo nuomotą „Audi A4”. Incidento metu kelias buvo menkai apšviestas.

Jeigu teismas ir prasidės, M.Schumacheris jame dalyvauti negalės – sportininkas vis dar komos būsenoje. Tačiau jo vadybininkė Sabine Kehm prieš savaitę pareiškė, kad jis rodo gerus progreso ženklus, reaguoja į aplinką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.