M.Schumacheriui – „Ferrari“ žinutė

„Ferrari“ komanda įdėmiai seka įvykius iš Michaelio Schumacherio palatos. Kad 45 vokietis sparčiau bustų iš komos, „Formulės 1“ ekipa siuntė legendiniam savo lenktynininkui didžiausius linkėjimus.

M.Schumacheris nuolat sulaukia linkėjimų iš „Ferrari“ komandos.<br>AP nuotr.
M.Schumacheris nuolat sulaukia linkėjimų iš „Ferrari“ komandos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2014, 11:21 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:33 AM

„Ferrari“ prisiminė simbolinę pirmąją M.Schumacherio pergalę Ispanijos „Grand Prix“. Todėl lenktynių savaitgalį Barselonoje „Ferrari“ norėjo skirti dėl savo gyvybės kovojančiam vokiečiui.

„Prisimename tavo pirmąją pergalę su mumis“, - šalia plakato išsirikiavo visa „Ferrari“ komanda su abiem pilotais Kimi Raikkonenu ir Fernando Alonso.

Ispanijoje pirmą kartą „Ferrari“ gretose M.Schumacheris triumfavo 1996 metų liepos 2-ąją Katalonijoje. Tos lenktynės „Formulės 1“ legendai buvo neįtikėtinos.

Dėl lietaus trasos sąlygos buvo tragiškos, o po prasto starto M.Schumacheris buvo nukritęs į šeštąją poziciją. Tačiau vokietis šaltakraujiškai kilo laipteliais į viršų ir užlipo ant aukščiausios nugalėtojų podiumo pakilos.

M.Schumacheris nuo gruodžio 29-osios po nelaimės slidinėjant Prancūzijos Alpėse guli Grenoblio ligoninėje. Iš komos labai lėtai bundantis lenktynininkas dar neperkeliamas į reabilitacijos kliniką.

Vokiečio atstovė Sabine Kehm žiniasklaidai informacijos suteiks tik tada, kai M.Schumacherio palatoje bus daugiau esminių pokyčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.