L.Hamiltonas įgėlė komandos draugui N.Rosbergui

Konkurencija daro savo. „Mercedes“ šį „Formulės 1“ sezoną nesulaukia pasipriešinimo iš kitų komandų, tačiau abu pirmaujančius pilotus Lewisą Hamiltoną ir Nico Rosbergą skiria vos trys taškai. Panašu, kad įtampa turnyro lentelės viršuje keliasi į komandos bolidus.

L.Hamiltonas netiesiogiai užsiminė, kad N.Rosbergas yra labiau išlepintas, todėl ne toks alkanas pergalių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
L.Hamiltonas netiesiogiai užsiminė, kad N.Rosbergas yra labiau išlepintas, todėl ne toks alkanas pergalių.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

May 23, 2014, 9:12 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:15 PM

Nors po savaitgalio lenktynių Monake „Formulės 1“ lyderis gali žaibiškai pasikeisti, pirmąja pozicija besimėgaujantis L.Hamiltonas netaktiškai kalbėjo apie N.Rosbergo pergalių alkį.

„Aš kilęs iš ne tokio nuostabaus Stevenage‘o miestelio, tėčio namuose miegodavau ant sofos. Tuo tarpu Nico augo Monake su visais reaktyviniais lėktuvais, viešbučiais ir kateriais. Todėl pergalių alkis yra kitoks“, – noro laimėti klausimu save aukštino L.Hamiltonas.

„Formulės 1“ apžvalgininkai nepraleido šių 29 metų brito žodžių pro ausis. Tai pirmasis L.Hamiltono bandymas kelti komandos draugui spaudimą nuo sezono pradžios.

28 metų N.Rosbergas mažiau patyręs už savo kolegą. Jis yra laimėjęs keturis „Grand Prix“, kai L.Hamiltonas – 26.

N.Rosbergas neturėjo labai apsidžiaugti ir dėl kitos L.Hamiltono citatos.

„Man idealiausias finišas – pirmoji vieta, antras – F.Alonso, trečias – S.Vettelis. Geriausias rezultatas komandai – abu „Mercedes“ pilotai rikiuotės viršuje“, – jokios diplomatijos nerodė L.Hamiltonas.

Nuo 100 taškų pilotų įskaitoje turinčio L.Hamiltono trečioje pozicijoje esantis F.Alonso atsilieka net 51, S.Vettelis – 55 taškais. Todėl „Formulėje 1“ karšta tik pilotų rikiuotės viršuje.

„Tarp mūsų vyksta labai nuožmi kova ir neabejoju, kad tai tęsis. Taip, pastarosiose lenktynėse L.Hamiltonas turėjo geresnį rezultatą, bet skirtumas labai mažas. Man trūksta labai ne daug“, – bet kada aplenkti L.Hamiltoną pasirengęs N.Rosbergas.

Tačiau specialistai abejoja, kad priešprieša tarp L.Hamiltono ir N.Rosbergo pasieks tokį lygį, kokį pasiekė „Red Bull“ kartu važiavę S.Vettelis ir Markas Webberis, kurie netgi ignoruodavo komandos nurodymus praleisti vienas kitą.

L.Hamiltoną ir N.Rosbergą sieja praeitis ir draugystė kartingo trasoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.