N.Rosbergas ir du Vokietijos futbolininkai pateko į autoįvykį

„Formulės 1“ žvaigždė Nico Rosbergas, lenktynininkas Pascalis Wehrleinas ir du Vokietijos futbolo rinktinės žaidėjai Šiaulės Italijoje pateko į incidentą, kuriame buvo sužeisti du žmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2014, 10:51 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:54 AM

Netoli treniruočių centro, kuriame pasaulio čempionatui ruošiasi Vokietijos rinktinė, vyko planetos pirmenybių reklaminio klipo filmavimas.

Uždaroje teritorijoje N.Rosbergas ir P.Wehrleinas skirtinguose automobiliuose vežė Vokietijos rinktinės saugą Julianą Draxlerį ir gynėją Benediktą Hoewedesą.

Pranešama, kad P.Wehrleino vairuojamas automobilis susidūrė su dviem žmonėmis, kurie vaikščiojo uždarytoje teritorijoje.

Italijos naujienų agentūra ANSA praneša, kad 63 metų vokiečių turistas dėl įvairių lūžių buvo nuskraidintas į ligoninę. Jo gyvybei pavojus negrėsė. Kito nukentėjusiojo sužeidimai nebuvo tokie rimti.

Lenktynininkai ir futbolininkai nebuvo sužeisti.

Prieš komandos draugą važiavęs N.Rosbergas vėliau savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter' rašė, kad patyrė šoką ir tikisi, kad sužeistieji greitai atsigaus.

„Esu šokiruotas šio incidento. Mano mintys kartu su tais dviem žmonėmis, kurie buvo sužeisti. Linkiu jiems kuo greičiau pasveikti“, - rašė šių metų „Formulės 1“ lyderis.

„Mercedes“ išplatino pareiškimą, kuriame užtikrino policijos pareigūnus dėl visokeriopos pagalbos tiriant šį įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.