Aiškėja, kas įžūliai apvogė Michaelį Schumacherį

Konfidencialūs Michaelio Schumacherio sveikatos duomenys, kurie juodojoje rinkoje pardavinėjami už 50 tūkstančių eurų, galėjo būti pavogti slaptosios operacijos metu, praneša BBC.

Slapti M. Schumacherio duomenys buvo pavogti slaptosios operacijos metu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Slapti M. Schumacherio duomenys buvo pavogti slaptosios operacijos metu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 9:14 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:02 AM

Kai iš komos pabudęs 45 metų vokietis buvo slapta gabenamas iš Grenoblio į Lozanos ligoninę Šveicarijoje, privačią lenktynininko ligos bylą pavogė sraigtasparnyje, įtaria pareigūnai.

Jie susekė internete slaptus M.Schumacherio duomenis pardavinėjančio asmens IP adresą. Nustatyta, kad naudotasi slaptą operaciją vykdžiusios Šveicarijos sraigtasparnių kompanijos kompiuteriu Ciuriche.

Anksčiau įtarimai buvo kritę ant Grenoblio ligoninės ir greitosios pagalbos automobilio, kuriame buvo slapta gabenamas M.Schumacheris, personalo.

Vagys bandė parduoti informaciją Vokietijos, Šveicarijos, Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos žiniasklaidai. Tačiau žurnalistai vogta informacija nesusiviliojo.

Reikšminga M.Schumacherio ligos informacija buvo užkoduota ne vokiečių lenktynininko, bet pseudoniminiu Jeremy Martino vardu.

M.Schumacheris sunkią galvos traumą patyrė gruodžio 29-ąją. Po smūgio į akmens luitą „Formulės 1“ legenda beveik pusmetį išbuvo komos būsenoje.

Anot naujausios informacijos, M.Schumacheris atgavo sąmonę, tačiau medikai prognozuoja, kad jam teks iš naujo mokytis gyventi ir vokietis niekada nebebus toks, kaip anksčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.