„Formulė 1” uždraudė užšifruotas žinutes

„Formulės 1” komandos nuo šiol negalės sakyti užšifruotų žinučių. Tai – FIA sprendimo neleisti patarinėti sportininkams dalis. FIA nori užkirsti kelią bet kokiems patarinėjimams radijo ryšiu. Tarp jų – patarimai, kokiu greičiu reikia važiuoti posūkiuose, rašo BBC.

„Formulės 1” komandos išreiškė rūpestį, kad tokie draudimai gali sukelti problemų. Tarp jų – ir saugumo klausimai.<br>AP nuotr.
„Formulės 1” komandos išreiškė rūpestį, kad tokie draudimai gali sukelti problemų. Tarp jų – ir saugumo klausimai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 3:52 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:52 PM

Pirmadienį draudžiamų dalykų sąrašas pasiekė komandas. Ekipos taip pat negali kalbėti apie degalų sunaudojimą ir stabdžių kokybę.

„Formulės 1” komandos išreiškė rūpestį, kad tokie draudimai gali sukelti problemų. Tarp jų – ir saugumo klausimai.

FIA pateiktas draudimų sąrašas – dviejų puslapių. Jame – apie 50 skirtingų neleistinų žinučių. FIA savo sprendimą motyvuoja „Formulės 1” įvaizdžiu. Esą daugybė nurodymų ir žinučių lenktynininkus paverčia tarsi lėlėmis, nors jie turėtų priimti svarbiausius sprendimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.