Kol Michaelis Schumacheris sveiksta, jo sūnus seka tėčio pėdomis

Septynis kartus Formulės-1 čempionato laimėtojas Michaelis Schumacheris šiuo metu sveiksta po sunkios galvos traumos nuosavuose rūmuose Šveicarijoje, kur jį prižiūri speciali 15 medikų komanda. Tuo tarpu 15-metis jo sūnus seka tėčio pėdomis ir tapo pasaulio kartingų vicečempionu, rašo „RIA Novosti“.

M.Schumacherio sūnus norit tapti „Formulės 1“ čempionu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
M.Schumacherio sūnus norit tapti „Formulės 1“ čempionu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 25, 2014, 5:03 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:05 PM

Po sėkmingų lenktynių Pasaulio kartingų čempionate Prancūzijoje jaunesnysis Schumacheris korespondentams atskleidė norintis sekti tėčio pėdomis ir ateityje tapti „Formulės 1“ čempionu.

„Žinoma, kad esu patenkintas tokiu svarbiu rezultatu, tačiau aišku, kad mano siekis yra tapti pasaulio čempionu. Tai tik mano karjeros pradžia“, – tvirtino Mickas Schumacheris.

Garsenybės sūnus šiuo metu lenktynėse pristatomas Micko Jaunesniojo slapyvardžiu. Anksčiau 15-metis naudojosi mamos mergautine pavarde Betsch, nenorėdamas sulaukti papildomo dėmesio dėl tėvo populiarumo.

Slidinėdamas kalnuose sunkią galvos traumą patyręs geriausias pasaulio lentynininkas M.Schumacheris rugsėjo 9-ąją buvo išrašytas iš reabilitacinės klinikos Šveicarijoje ir šiuo metu gydymą tęsia namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.