N. Rosbergas ir šiemet nežada gerų santykių su L. Hamiltonu

„Tai iššūkis, kuriuo mėgaujuosi“, – apie partnerystę „Mercedes“ komandoje su Lewisu Hamiltonu sakė Nico Rosbergas. 2014 metų „Formulės 1“ sezone būtent šie du lenktynininkai pritraukė daugiausia žvilgsnių, kai nuolat kovojo rikiuotės priekyje.

L.Hamiltono ir N.Rosbergo santykiai – tarsi amerikietiški kalneliai.<br>AP nuotr.
L.Hamiltono ir N.Rosbergo santykiai – tarsi amerikietiški kalneliai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2015, 6:08 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:35 AM

L.Hamiltonas ir N.Rosbergas petys į petį žygiavo titulo link, kol galiausiai britas triumfavo.

N.Rosbergui sezonas nebuvo lengva ne tik dėl to, kad titulą laimėjo jo komandos draugas, bet ir dėl gaunamos kritikos. Tačiau per 2015 metų bandymus N.Rosbergas mėgaujasi L.Hamiltono draugija. Jis sako, kad praėjusių metų įtampa davė pamokų.

„Norėjau laimėti, nes tiek daug dirbau. Mačiau Lewisą „McLaren“ komandoje ir Sebastianą Vettelį „Red Bull“ ir galvojau apie jų nuostabius bolidus. Aš turėjau būti už jį, bet pernai viskas keitėsi, o mano svajonė vos neišsipildė, – sakė N.Rosbergas. – Aš noriu laimėti ir jeigu tai nepavyksta, nervina.“

Praėjusių metų sezone nesutarimai tarp N.Rosbergo ir L.Hamiltono buvo aiškūs. Sportininkai jau Belgijoje susidūrė lenktynių pradžioje. Netrukus L.Hamiltonas buvo priverstas pasitraukti, o N.Rosbergas vėliau prisipažino, kad į ekipos draugą įsirėmė tyčia.

29 metų vokietis buvo nubaustas pinigine bauda ir atsiprašė. N.Rosbergas teigė, kad šiemet taip pat nereikia tikėtis puikių santykių, bet pabrėžė, kad tai – natūralu.

„Mūsų santykiai tai gerėja, tai blogėja. Taip bus ir toliau. Tiesiog vyksta intensyvi kova ir greitai tai nepasikeis, – sakė N.Rosbergas. – Praėjusių metų patirtis padeda. Visi sunkūs etapai mane sustiprino, aš daug išmokau. Mano oda tapo storesnė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.