Į „Team Fight Baltic Championship“ kovas jau renkasi dalyviai

Šį šeštadienį Estijos „Auto24 Ring“ trasoje jau įvyks pirmasis „Team Fight Baltic Championship“ motociklų kovų etapas iš trijų. Dalyviai po truputį renkasi trasoje, kur šiandien ir rytoj jie galės treniruotis prieš įvyksiančius Lietuvos, Latvijos, Estijos šalių čempionatus.

Šį šeštadienį Estijos „Auto24 Ring“ trasoje jau įvyks pirmasis „Team Fight Baltic Championship“ motociklų kovų etapas iš trijų.<br>L.Brunzos nuotr.
Šį šeštadienį Estijos „Auto24 Ring“ trasoje jau įvyks pirmasis „Team Fight Baltic Championship“ motociklų kovų etapas iš trijų.<br>L.Brunzos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2015, 1:27 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 3:44 AM

Iš anksto užsiregistravo beveik 70 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos bei Suomijos. Gausiausias gretos – „Pretendent“ (19 dalyvių) ir B1200 (14 dalyvių) klasėse. Tiesa, kai kurie sportininkai ketina trasoje pasirodyti ne vieną kartą, dalyvaudami net dviejose klasėse. Pačiame komandų čempionate Lietuvos garbę gins jungtinė „Vimota-Repsol-Bikeparts Lietuva“ komanda, dėl įskaitos taškų kovosianti su gausiomis estų pajėgomis.

Pats „Team Fight Baltic“ – motociklų komandų – čempionatas atskiros vietos lenktynių tvarkaraštyje neturi. Dalyviai, važiuosiantys savo klasėse, atneš taškus komandai.

Vienintelės klasės, kuriose dalyvaujantys lenktynininkai negali prisidėti prie komandos pergalės – „Retro“ ir „Sidecar“, važiuosiantys savo pačių pramogai, siekdami individualios pergalės konkurentų tarpe.

„Team Fight Baltic Championship“ renginys – pirmasis toks ne tik „Auto24 Ring“ trasoje, bet ir Baltijos šalyse. Sėdintieji namuose ir negalintys pasidžiaugti stebėdami varžybas gyvai, motociklų kovas galės išvysti interneto pagalba tiesioginės transliacijos metu.

Profesionali įranga, sumontuota taip, kad žiūrovas galėtų ne tik pamatyti pačias lenktynes, bet ir pajusti ore tvyrantį adrenaliną.

Oficialiai renginys prasideda penktadienį ryte, kuomet dalyviai privalės dalyvauti administraciniame ir techniniame patikrinimuose, o pačios varžybos prasidės šeštadienį, 14 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.