Komercinius „Toyota“ automobilius gamins „Peugeot“ ir „Citroen“

„Toyota Motor Europe“ ir „PSA Peugeot Citroen“ pasirašė naują sutartį dėl lengvųjų komercinių automobilių tiekimo Europos rinkai. Pagal numatytą planą „PSA Peugeot Citroen“ tieks „Toyota“ lengvuosius komercinius automobilius, kurie bus pardavinėjami Europos rinkoje su „Toyota“ prekės ženklu.

Komerciniai "Citroen Jumpy" automobiliai ateityje bus pardavinėjami su "Toyota" ženklu.<br>Gamintojas
Komerciniai "Citroen Jumpy" automobiliai ateityje bus pardavinėjami su "Toyota" ženklu.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2012, 12:26 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:04 PM

Pirmasis žingsnis bus žengtas 2013 m. antrajame ketvirtyje, kai „PSA Peugeot Citroen“ pristatys vidutinio dydžio minivenus, sukurtus dabartinių minivenų „Peugeot Expert“ bei „Citroen Jumpy“ pagrindu. Pasirašytoje sutartyje taip pat numatyta bendradarbiauti kuriant naujosios kartos automobilius – juos gamins „PSA Peugeot Citroen“. Planuojama, jog šis bendradarbiavimas truks ilgiau nei iki 2020 m.

„Toyota Motor Europe“ bendradarbiavimo projekte dalyvaus investuodama į naujosios kartos produktų kūrimą ir gamybą. Šios dvi įmonės neplanuoja susisaistyti bendru kapitalu ar imtis bendros gamybos.

„Lengvųjų komercinių automobilių segmentas mums yra svarbus daugelyje Europos rinkų, – teigė „Toyota Motor Europe“ prezidentas ir generalinis direktorius Didier Leroy. – Suvienydami savo jėgas su „PSA Peugeot Citroen“ mes radome puikų sprendimą savo lojaliems klientams po neseniai nutrauktos mūsų „Hiace“ modelio gamybos. Mes jau sėkmingai bendradarbiaujame su „PSA Peugeot Citroen“ mažų automobilių segmente. Tai lyderiaujanti bendrovė Europos lengvųjų komercinių automobilių rinkoje, kuri turi užtikrintą kokybiškų ir įvairiapusiškų automobilių gamintojos reputaciją.

„Su malonumu šiandien pranešame apie mūsų sėkmingo bendradarbiavimo su „Toyota“ srities išplėtimą. – Remiantis šia sutartimi, bus pradėti kurti naujosios kartos vidutinio dydžio lengvieji komerciniai automobiliai. Tai bus abiejų įmonių siūlomas konkurencingas produktas Europos rinkai“, – kalbėjo „PSA Peugeot Citroen“ programų vykdomasis viceprezidentas Jean - Christophe Quémardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Rusija pradėjo sausumos puolimą Charkive