Naujos kartos „Mazda 6“ debiutas - Maskvoje

Pasaulinė naujos kartos „Mazda 6“ premjera įvyks Maskvos automobilių parodoje, kuri prasidės rugpjūčio 29 dieną ir truks iki rugsėjo 9-osios.

„Mazda 6“ taps antruoju koncerno modeliu, kuriame bus įdiegtas visas spektras „SKYACTIV“ technologijų, o išvaizda atitiks „Kodo“ („judesio sielos“) dizaino filosofiją.<br>Gamintojas
„Mazda 6“ taps antruoju koncerno modeliu, kuriame bus įdiegtas visas spektras „SKYACTIV“ technologijų, o išvaizda atitiks „Kodo“ („judesio sielos“) dizaino filosofiją.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-26 12:43, atnaujinta 2018-03-17 20:22

Mazda 6“ taps antruoju koncerno modeliu, kuriame bus įdiegtas visas spektras „SKYACTIV“ technologijų, o išvaizda atitiks „Kodo“ („judesio sielos“) dizaino filosofiją.

Be to, tai bus pirmasis „Mazda“ modelis, kuriame bus įdiegta stabdymo energijos įgalinimo sistema „i-LOOP“.

Šios sistemos debiutas žymi antrąjį koncerno aplinkosaugos technologijų „Building Block Strategy“ plėtros strategijos etapą. Strategija numato nuoseklų egzistuojančių technologijų tobulinimą pereinant į elektra varomų aparatų erą.

„Mazda 6“ paveldės geriausią koncerno patirtį ir atradimus, todėl automobilis pasižymės ne tik išskirtine išvaizda, bet ir puikia dinamika, saugumu bei draugiškumu aplinkai.

Modelis taps naujos kartos modelių linijos flagmanu, o savo klasėje išsiskirs stiliumi, prabangos pojūčiu ir komfortu, puikiai derančiu su jautriu ir gyvu vairavimu.

Maskvoje bus demonstruojamas Rusijos rinkai pritaikytas „Mazda6“ sedanas, kuriame montuojamas 2 litrų darbinio tūrio benzininis variklis ir šešių laipsnių automatinė „SKYACTIV-DRIVE“ pavarų dėžė.

Maskvoje taip pat bus eksponuojamas „Mazda Shinari“ koncepcinis automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.